Anderzorg

Let op!

Het is niet meer mogelijk om zorgverzekeringen te vergelijken op Hoyhoy.nl. Wij raden je zorgverzekering vergelijken via Pricewise aan.

De informatie op de pagina waarop je je nu bevindt, is mogelijk niet meer up-to-date. Wil je meer weten over Anderzorg? Kijk dan op deze pagina van Pricewise: Anderzorg.Anderzorg

Op zoek naar een goedkope zorgverzekering? Dan is Anderzorg misschien iets voor jou. Anderzorg is onderdeel van zorgverzekeraar Menzis. Anderzorg heeft een goedkope zorgverzekering en staat vaak in onze top vijf met goedkoopste zorgverzekeringen.

anderzorg

Anderzorg voordelen

Een zorgverzekering afsluiten bij Anderzorg heeft meerdere voordelen. Dit zijn er een aantal:

  • je kiest zelf je huisarts en ziekenhuis
  • al negen jaar één van de laagste premies
  • stel een verzekering samen die bij jou past
  • je regelt je zorgzaken in de app

Anderzorg premie

De zorgverzekering van Anderzorg is een online-polis. Daarnaast profiteert Anderzorg van de inkoopvoordelen van Menzis. Hierdoor is deze verzekering scherp geprijsd. Anderzorg biedt zelfs een van de laagste zorgpremies van Nederland. De klanten van Anderzorg zijn erg tevreden. Zij beoordelen hun zorgverzekeraar met een 7,8. Anderzorg biedt dus een zorgverzekering aan met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. In 2020 ligt de zorgpremie voor de basisverzekering van Anderzorg op € 108,-.

Anderzorg dekking

Bij anderzorg kun je alleen een naturapolis afsluiten. Je kunt deze basisverzekering van Anderzorg uitbreiden met diverse aanvullende verzekeringen (fysiotherapie en buitenland & ongeval) en een tandverzekering. Omdat de zorgverzekering van Anderzorg een online-polis is, kun je alles zelf online regelen. Er is keuze uit zo’n 35.000 zorgaanbieders en ziekenhuizen. Ga je naar een van deze zorgaanbieders, dan geldt er een volledige dekking.

Anderzorg voorwaarden

Bij Anderzorg vind je op de website onder downloads een overzicht van de verzekeringsvoorwaarden. Hier kun je per pakket zien wat de voorwaarden zijn. Handig!

Anderzorg opzeggen

Heb je een zorgverzekering bij Anderzorg en heb jij een voor jou betere zorgverzekering gevonden? Dan kun je die nieuwe zorgverzekering aan het eind van het jaar (tussen half november en eind december) afsluiten. Op dat moment kun je ook de zorgverzekering opzeggen. Of eigenlijk doen wij dat dan voor je. Tenminste, als je via ons overstapt naar een andere zorgverzekering. Wil je zelf opzeggen? Dan kun je dat tot en met 31 december doen. Je moet er dan wel voor zorgen dat je voor 1 februari een nieuwe zorgverzekering afsluit.

Anderzorg vergelijken

Ga je bij ons de zorgverzekering vergelijken en staat Anderzorg in de top tien? Dan betekent dit dat de verzekering die je ziet een van de voordeligste opties voor jou is. Op basis van jouw zorgvoorkeuren en persoonsgegevens.

Anderzorg contact

Bij Anderzorg kun je alles online regelen. Toch kun je met Anderzorg bellen (088-2224422) en chatten. Bel je de zorgverzekeraar? Tussen 8.30 en 10.00 uur en tussen 15.30 en 17.00 uur is de lijn het rustigst! Naast bellen en chatten kun je Anderzorg ook via sociale media als Facebook en Twitter bereiken. Ook kun je Anderzorg een brief sturen:

Postadres
Anderzorg Postbus 1177
7500 BD Enschede

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes