Avéro Achmea zorgverzekering

Let op!

Het is niet meer mogelijk om zorgverzekeringen te vergelijken op Hoyhoy.nl. Wij raden je zorgverzekering vergelijken via Pricewise aan.

De informatie op de pagina waarop je je nu bevindt, is mogelijk niet meer up-to-date. Wil je meer weten over Avero Achmea? Kijk dan op deze pagina van Pricewise: Avero Achmea.Avéro Achmea-zorgverzekering

Avéro Achmea is onderdeel van Achmea, de grootste verzekeringsgroep van Nederland. 200 jaar geleden maakte een groepje mensen de volgende afspraak met elkaar: “Als iemand van ons iets gebeurt, dan dragen we dat samen.”. Deze afspraak was de geboorte van Achmea. Je kunt niet direct bij Avéro Achmea een zorgverzekering afsluiten. Dit kan alleen via een tussenpersoon, zoals wij dat zijn.

avero achmea zorgverzekering

Avéro Achmea zorgverzekering voordelen

  • een breed aanbod aan verzekeringen;
  • advies op maat;
  • pakketkorting;
  • altijd de mogelijkheid om een second opinion aan te vragen;
  • wachttijdbemiddeling;
  • gratis hulp in het buitenland tijdens je vakantie.

Avéro Achmea premie

Avéro Achmea is heel transparant over hoe je zorgpremie precies is opgebouwd. Dit zetten ze overzichtelijk voor je op een rij. Als je je jaarpremie in één keer betaalt, krijg je maar liefst 3% korting op het totaalbedrag. Je kunt ook kiezen voor een halfjaarlijkse betaling. Dan krijg je 0,75% korting op je premie. De premie is afhankelijk van de zorgverzekering die je kiest en de hoogte van het eigen risico.

Avéro Achmea zorgverzekering dekking

Goede zorg betekent de juiste zorg, op het juiste moment, op de juiste plaats. Avéro Achmea is er voor jou wanneer je goede zorg nodig hebt. De zorgverzekeraar heeft een ruime basisverzekering en daarnaast nog een verschillende aanvullende verzekeringen. Er zijn twee basisverzekeringen: ZorgPlan Restitutie en Zorgplan Natura. Daarnaast kun je kiezen voor de volgende aanvullende verzekeringen: Intro, Start, Royaal of Excellent. Ook zijn er nog vier verschillende tandartsverzekeringen. Zo stel je het perfecte pakket voor jezelf samen.

Avéro Achmea zorgverzekering voorwaarden

De voorwaarden van de Avéro Achmea zorgverzekering vind je in onze zorgvergelijker. Daar staat alles voor je op een rijtje.

Avéro Achmea zorgverzekering opzeggen

In de laatste anderhalve maand van het jaar kun jij weer kiezen voor een nieuwe zorgverzekering. Je huidige zorgverzekering wordt dan automatisch voor je opgezegd. Daar hoef je zelf niets aan te doen. Wil je overstappen naar een andere zorgverzekering, maar weet je nog niet naar welke zorgverzekeraar? Zeg dan zelf je zorgverzekering op voor einde van het jaar. Dan heb je tot 1 februari de tijd om over te stappen naar een nieuwe zorgverzekering. Deze gaat dan met met terugwerkende kracht in vanaf 1 januari.

Avéro Achmea zorgverzekering vergelijken

We vergelijken zoveel mogelijk zorgverzekeraars voor je in onze vergelijker. In de top tien zie je de beste zorgverzekeringen voor jouw persoonlijke situatie. Zorgverzekeringen vergelijken doen we op prijs, maar ook op voorwaarden. Overstappen is zo geregeld.

Avéro Achmea zorgverzekering contact

Je kunt op verschillende manieren contact opnemen met de verzekeraar:

  • In eerste instantie neem je altijd contact op met de adviseur waar jij je verzekering hebt afgesloten. Als die je niet kan helpen of je weet niet wie dat is, dan neem je rechtstreeks contact op met Avéro Achmea.
  • Telefonisch: 071 751 00 22. De klantenservice is elke werkdag bereikbaar tussen 08.00 en 20.00 uur. Op zaterdag van 09.00 tot 13.00 uur. De maximale wachttijd is vijf minuten. Als dit in drukke periodes niet lukt, dan wordt er een terugbelafspraak gemaakt.
  • Contactformulier: deze vind je op de website.
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes