AZVZ zorgverzekering

Let op!

Het is niet meer mogelijk om zorgverzekeringen te vergelijken op Hoyhoy.nl. Wij raden je zorgverzekering vergelijken via Pricewise aan.

De informatie op de pagina waarop je je nu bevindt, is mogelijk niet meer up-to-date. Wil je meer weten over AZVZ? Kijk dan op deze pagina van Pricewise: AZVZ.AZVZ

AZVZ is een label van zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid. Het is een collectief voor zeevarenden, opvarenden in de binnenvaart, de zeegaande waterbouw en de gezinsleden van deze groepen. Ook walpersoneel van rederijen, studenten van zeevaartscholen en voormalig zeevarenden kunnen meedoen aan het collectief. Val jij binnen één van deze groepen? Dan kan je profiteren van flinke korting op je zorgverzekering. De verzekeraar heeft geen winstoogmerk.

azvz

 AZVZ zorgverzekering voordelen

  • collectiviteitskorting voor werknemers en hun gezinsleden van maritieme bedrijven;
  • wachtlijstbemiddeling.

AZVZ zorgverzekering premie

Elke verzekeraar stelt jaarlijks de premie vast. Zeevarenden en hun gezinsleden ontvangen momenteel 10% korting. Je betaalt meestal je premie maandelijks vooruit. Als je ervoor kiest om de zorgpremie per halfjaar of jaar te betalen dan krijg je bij AZVZ extra korting: 1% bij een halfjaarbetaling en 2% bij een jaarbetaling.

AZVZ zorgverzekering dekking

Via deze verzekeraar sluit je een naturapolis af. Dit betekent dat je bij niet-gecontracteerde artsen en ziekenhuizen een lagere vergoeding krijgt. De basisverzekering kun je uitbreiden met twee aanvullende verzekeringen: Comfort en Comfort extra. Kinderen zijn voor hun aanvullende verzekering gratis meeverzekerd. Dan moet natuurlijk wel één van de ouders ook de aanvullende verzekering hebben.

AZVZ zorgverzekering voorwaarden

De voorwaarden van deze zorgverzekering vind je in onze vergelijker. Daar staan ze allemaal op een rijtje.

AZVZ zorgverzekering opzeggen

In november en december kun jij kiezen voor een nieuwe zorgverzekering. Wij zeggen de zorgverzekering voor je op. Daar hoef jij niets aan te doen. Wil je overstappen, maar weet je nog niet naar welke zorgverzekeraar precies? Zeg dan zelf je zorgverzekering op voor einde van het jaar. Dan heb je tot 1 februari de tijd om over te stappen naar een nieuwe zorgverzekering. Deze gaat dan in vanaf 1 januari met terugwerkende kracht.

AZVZ zorgverzekering vergelijken

We vergelijken zoveel mogelijk verzekeraars voor je in onze zorgvergelijker. Je ziet na je vergelijking de beste zorgverzekeringen voor jouw persoonlijke situatie. Vergelijken doen we op prijs en voorwaarden. Overstappen heb je zo geregeld.

AZVZ zorgverzekering contact

Je kunt op twee manieren contact opnemen met de klantenservice:

  • telefonisch: 020 586 66 66. Bereikbaar op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur;
  • e-mail: info@scheepvaartnet.nl
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes