Besured

Let op!

Het is niet meer mogelijk om zorgverzekeringen te vergelijken op Hoyhoy.nl. Wij raden je zorgverzekering vergelijken via Pricewise aan.

De informatie op de pagina waarop je je nu bevindt, is mogelijk niet meer up-to-date. Wil je meer weten over Besured? Kijk dan op deze pagina van Pricewise: Besured.Besured

Besured is een volmacht. Zorgverzekeraar VGZ treedt op als risicodrager van deze zorgverzekering. Besured richt zich op studenten en young professionals. Contact met Besured gaat voornamelijk online, of je kunt teruggebeld worden.

besured

Besured zorgverzekering

Elke verzekeraar biedt hetzelfde basispakket aan. De inhoud van de basisverzekering wordt elk jaar opnieuw vastgesteld door de overheid. Wat wél verschilt is het soort polis: een naturapolis, combinatiepolis of restitutiepolis. Met een naturapolis heb je beperkte keuze aan zorgverleners, terwijl je met een restitutieverzekering overal terecht kunt. Besured biedt enkel een naturaverzekering aan.

Besured voordelen

  • Snelle verwerking declaraties
  • Scherpe premie
  • Opzegservice
  • Extra studentendekkingen zoals reisvaccinaties

Besured premie

Bij Besured kun je je zorgpremie per maand of per kwartaal betalen. Als je je premie een jaar vooruit betaalt heeft dit geen invloed op je zorgpremie. Je kunt wel kiezen voor een vrijwillig hoger eigen risico. Hoe hoger je eigen risico, hoe meer korting je op je zorgpremie krijgt. In onze zorgvergelijker kun je filteren op je voorkeuren en zie je gelijk wat voor invloed deze hebben op de premie bij de verschillende zorgverzekeraars. Kijk snel welke zorgverzekering het beste bij jou past.

Besured dekking

De dekking van de basisverzekering is bij iedere zorgverzekeraar gelijk. De basis zorgverzekering van Besured is een Naturapolis. Echter, heb je wel vrij keuze naar welk ziekenhuis je gaat. Je kunt je basispakket uitbreiden met een aanvullende verzekering. Zo kun je je aanvullend verzekeren voor bijvoorbeeld de tandarts, anticonceptie of in het buitenland.

Besured voorwaarden

Is Besured de beste keuze voor jou? In onze zorgvergelijker kun je alle dekkingsvoorwaarden van Besured bekijken en vergelijken met andere zorgverzekeraars.

Besured opzeggen

Stap je voor 1 januari over naar een nieuwe zorgverzekeraar, dan wordt je verzekering bij Besured automatisch voor je opgezegd. Wil je overstappen naar een andere zorgverzekeraar, maar je weet nog niet welke? Zorg dan dat je je zorgverzekering bij Besured voor het einde van het jaar opzegt. Je hebt dan tot 1 februari de tijd om een nieuwe zorgverzekering aan te vragen. Je kunt je zorgverzekering bij Besured opzeggen per brief of per e-mail.

Tussentijds opzeggen

Je kunt niet zomaar je zorgverzekering tussentijds opzeggen, maar in een aantal situaties kan dat wel:

  • Wanneer je gaat scheiden of je wordt 18 jaar (en je bent meeverzekerd op iemand anders polis)
  • De polisvoorwaarden tussentijds nadelig voor je wijzigen
  • Als je voor langere tijd in het buitenland verblijft
  • Als je collectief verzekerd bent bij Besured en je verandert van werkgever

Besured vergelijken

Vraag je je af of de zorgverzekering van Besured het beste bij je past? Vergelijk Besured met een groot aantal andere zorgverzekeringen. Je weet dan direct welke zorgverzekering het beste bij je past en waar je het goedkoopst uit bent.

Besured contact

Besured kun je op werkdagen tussen 8.30 en 20.30 bereiken via het telefoonnummer: 078-6118111. Mail je liever? Neem dan contact op via het contactformulier op de website.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes