Cz

CZ Zorgverzekering

CZ is een “betrouwbare zorgverzekeraar met 3,4 miljoen klanten en ruim 85 jaar ervaring in het verzekeren van zorg”. Volgens CZ bieden zij u een goede en betaalbare zorgverzekering. Bij CZ is iedereen welkom: iedereen wordt geaccepteerd, ongeacht welke zorg u gebruikt of in de toekomst nodig heeft.

Voordelen zorgverzekering CZ

  • CZ zegt uw oude verzekering voor u op
  • Declareren kan gemakkelijk online via MijnCZ of met uw smartphone
  • Betaal uw eigen risico in termijnen
  • Klanten waarderen de service van CZ met een 8

Dekking CZ zorgverzekering

Bij CZ heeft u keuze uit drie basisverzekeringen voor de zorg van uw huisarts, apotheek en ziekenhuis, waarbij de eerste twee naturaverzekeringen zijn en de derde een restitutiepolis is. Bij een naturaverzekering krijgt u 100% vergoed als u naar een gecontracteerde zorgverlener gaat. Gaat u naar een niet-gecontracteerde zorgverlener, dan moet u een gedeelte bijbetalen. CZ heeft met 45.000 zorgverleners een contract, dus er is er altijd een bij u in de buurt. Bij een restitutiepolis kiest u altijd zelf uw zorgverlener en krijgt u 100% vergoed van het bedrag dat deze behandeling normaal gesproken kost.

Wilt u meer of ruimere vergoedingen? Dan kunt u een aanvullende verzekering afsluiten voor bijvoorbeeld fysiotherapie, bril, tandarts of alternatieve geneeswijzen.

Nieuw in 2016 is de aanvullende verzekering Start. Voor €1,95 per maand verzekert u zich tegen gebeurtenissen die iedereen kan overkomen, maar niemand verwacht. Denk aan spoedeisende hulp in het buitenland of behandeling bij een tandarts na een ongeval.

Sluit nu direct via hoyhoy.nl de zorgverzekering van CZ af.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes