FBTO zorgverzekering

Let op!

Het is niet meer mogelijk om zorgverzekeringen te vergelijken op Hoyhoy.nl. Wij raden je zorgverzekering vergelijken via Pricewise aan.

De informatie op de pagina waarop je je nu bevindt, is mogelijk niet meer up-to-date. Wil je meer weten over FBTO? Kijk dan op deze pagina van Pricewise: FBTO.FBTO zorgverzekering

Zorgverzekeraar FBTO bestaat sinds 1956 en is begonnen als Friese Boeren en Tuinders Onderlinge. Ze vinden mensen te bijzonder om in hokjes te stoppen. Soms heeft een volwassene meer speelgoed dan een kind. En misschien is een meisje dat nét haar rijbewijs heeft wel de beste chauffeur van Nederland. Vaak zit het anders dan we in eerste instantie denken. Mensen weten zelf het best wie ze zijn. Bij FBTO kies je daarom zelf.

 

fbto zorgverzekering

FBTO zorgverzekering voordelen

  • Je bent verzekerd van een scherpe premie.
  • Je kunt door het jaar heen extra modules aanzetten. Wanneer jij het nodig hebt.
  • In MijnFBTO kun je heel veel zelf regelen. Je bekijkt je verzekeringen. Past je gegevens aan. Zet modules aan en uit. En je meldt schade en declareert nota’s.
  • Kinderen zijn gratis meeverzekerd.

FBTO zorgverzekering premie

Bij FBTO bereken je in twee minuten je zorgpremie. Zo gebeurd dus. De basisverzekering noemen ze ook wel de naturapolis, deze is scherp geprijsd.

FBTO zorgverzekering dekking

Je kunt bij FBTO zelf bepalen welke modules je kiest. De meeste modules kies je tegelijk met je basisverzekering. Zoals tandheelkundige zorg, gezinsplanning, conditie en fitheid en beter in je vel. Maar sommige aanvullende modules kun je zelf aanzetten op het moment dat jij ze nodig hebt. Hoe handig is dat! Aan het einde van elk jaar kun je ze weer uitzetten. Dit geldt voor: ongevallen en zorg in het buitenland.

FBTO zorgverzekering voorwaarden

De voorwaarden vind je in onze zorgvergelijker. Daar staan ze allemaal overzichtelijk voor je op een rijtje.

FBTO zorgverzekering opzeggen

In november (meestal halverwege de maand) en december kun jij als je wilt weer kiezen voor een nieuwe zorgverzekering. Je huidige zorgverzekering wordt dan automatisch voor je opgezegd. Zo geregeld. Wil je overstappen, maar weet je nog niet weet naar welke zorgverzekeraar precies? Zeg dan zelf je zorgverzekering op voor einde van het jaar. Dan heb je tot 1 februari de tijd om over te stappen naar een nieuwe zorgverzekering.

FBTO zorgverzekering vergelijken

Vind je de vrijheid van de zorgverzekering van FBTO interessant? Bekijk nu of de FBTO zorgverzekering de beste is voor jou. Vergelijk je zorgverzekering. We vergelijken zoveel mogelijk zorgverzekeraars voor je in Nederland. In onze top 10 zie je de beste zorgverzekeringen voor jouw persoonlijke situatie. Vergelijken doen we op prijs, maar ook op voorwaarden. Overstappen is zo geregeld.

FBTO zorgverzekering contact

Je kunt op verschillende manieren contact opnemen. FBTO is bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 21.00 uur. En op zaterdag tussen 09.00 en 16.30 uur. Zorgvragen over vergoedingen, eigen risico of declaraties kun je stellen op werkdagen tussen 8.00 en 17.30 uur.

  • Telefoon: 058 234 56 78. Je krijgt binnen één minuut iemand aan de lijn.
  • WhatsApp: 06 13 50 90 99. Binnen 10 minuten krijg je een reactie op je appje.
  • Chat. Via de chat krijg je meteen een reactie.
  • Twitter. Je krijgt binnen tien minuten een reactie.
  • Facebook. Je krijgt binnen tien minuten een reactie.
  • Alarmcentrale: 0031 58 234 56 50. Als je spoedeisende hulp nodig hebt kun je terecht bij de alarmcentrale. Deze is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

De reactietermijnen kunnen afwijken als het druk is.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes