Interpolis zorgverzekering

Let op!

Het is niet meer mogelijk om zorgverzekeringen te vergelijken op Hoyhoy.nl. Wij raden je zorgverzekering vergelijken via Pricewise aan.

De informatie op de pagina waarop je je nu bevindt, is mogelijk niet meer up-to-date. Wil je meer weten over Interpolis? Kijk dan op deze pagina van Pricewise: Interpolis.Interpolis zorgverzekering

Interpolis is één van de merken van Achmea. Onder Achmea vallen ook nog merken zoals FBTO, Zilveren Kruis en Centraal Beheer. Een zorgverzekering van Interpolis kun je alleen via de Rabobank afsluiten. De Rabobank is dan ook je tussenpersoon als je een verzekering wilt afsluiten, wijzigen of inzien. Maar je gaat naar Interpolis om schade te melden of op te lossen. Je kent vast de slogan ‘Interpolis. Glashelder.’ wel, van de reclames. Dat is dan ook precies waar Interpolis voor staat. Transparantie van de organisatie en ook de producten. Verzekeren moet niet ingewikkelder zijn dan het al is. Denk je dat de Interpolis zorgverzekering wel eens een goede keuze voor jou zou kunnen zijn? Wij vertellen je meer over deze verzekering.

 

interpolis zorgverzekering

Interpolis zorgverzekering voordelen

 • 100% vergoeding bij gecontracteerde zorgverleners en ziekenhuizen.
 • Een aantrekkelijke basispremie: al vanaf € 109,25 per maand.
 • Persoonlijk contact of online gemak.

Voordelen samenwerking Rabobank:

 • Naast verzekeren kun je ook je financiële zaken regelen. Dan heb je alles onder een dak.
 • Rabobank is 24/7 bereikbaar. En je kunt ook terecht op de kantoren.
 • Je kunt korting krijgen tot wel 12%.
 • Met je verzekering profiteer je van kortingen op preventieproducten en diensten in de preventiewinkel.
 • Via Rabo Internetbankieren kun je je verzekering gemakkelijk online afsluiten, inzien en wijzigen.

Interpolis zorgverzekering premie

Interpolis heeft een aantrekkelijke zorgpremie voor de basisverzekering. Je kunt uiteraard ook nog kiezen voor aanvullende verzekeringen.

Interpolis zorgverzekering dekking

De pakketten zijn glashelder, zoals beloofd. Je kiest voor ZorgCompact of ZorgActief. Bij ZorgCompact kies je voor een goede verzekering zonder uitgebreide aanvullingen. Dit is een goede optie als je niets ongewoons verwacht qua zorg het komende jaar. Bij ZorgActief bepaal je zelf welke zorg je aanvullend verzekert. Als je weet dat je bijvoorbeeld specifieke zorg nodig hebt het komende jaar, is dat een slimme optie.

Interpolis zorgverzekering voorwaarden

Je vindt alle voorwaarden van de zorgverzekering in onze zorgvergelijker. Daar staat alles voor je in één overzicht.

Interpolis zorgverzekering opzeggen

Van half november (meestal rond de 12e van de maand) tot en met december kun jij weer kiezen voor een nieuwe zorgverzekering. Als je dat wilt natuurlijk. Je huidige zorgverzekering wordt automatisch voor je opgezegd. Wil je overstappen, maar weet je nog niet weet naar welke zorgverzekeraar? Dan zeg je zelf je zorgverzekering op voor einde van het jaar. Je hebt dan tot 1 februari de tijd om over te stappen naar een nieuwe zorgverzekeraar.

Interpolis zorgverzekering vergelijken

We vergelijken de Interpolis zorgverzekering voor je in onze zorgvergelijker. Samen met zoveel mogelijk andere aanbieders. In ons overzicht zie je na je vergelijking de beste verzekeringen voor jou. Vergelijken doen we zowel op prijs als op voorwaarden. Overstappen is zo geregeld.

Interpolis zorgverzekering contact

Je kunt op verschillende manieren contact opnemen met de klantenservice:

 • WhatsApp: 06 22 27 16 29. Op werkdagen bereikbaar tussen 8.00 en 20.00 uur. Op zaterdag tussen 09.00 en 13.00 uur. Je krijgt binnen twee uur een reactie.
 • Interpolis zorglijn: 013 462 20 25. Bellen kan op werkdagen tussen 8.00 en 20.00 uur. En op zaterdag tussen 09.00 en 13.00 uur. De wachttijd is maximaal vijf minuten.
 • Online contactformulier. Je vindt het formulier op de website van Interpolis. Je krijgt binnen drie dagen antwoord op je vraag.
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes