Just

Let op!

Het is niet meer mogelijk om zorgverzekeringen te vergelijken op Hoyhoy.nl. Wij raden je zorgverzekering vergelijken via Pricewise aan.

De informatie op de pagina waarop je je nu bevindt, is mogelijk niet meer up-to-date. Wil je meer weten over Just? Kijk dan op deze pagina van Pricewise: CZdirect.Just

Just is een merk van CZ. Just richt zich op minder keuzes en meer gemak. Daarom biedt Just één basisverzekering, één aanvullende verzekering en één tandartsverzekering. Zo hoeven klanten niet allerlei verschillende pakketten uit te pluizen.

just

 

Voordelen zorgverzekering Just

 • Just zegt je oude verzekering voor je op
 • Je betaalt een scherpe premie
 • Je kunt alles online regelen

Dekking Just zorgverzekering

Just heeft één basisverzekering (Just Basic) en is een naturaverzekering. Dit betekent dat je 100% vergoed krijgt wanneer je naar een gecontracteerde zorgverlener gaat. Ga je naar een niet-gecontracteerde zorgverlener, dan moet je een gedeelte bijbetalen. Just heeft met ruim 45.000 zorgverleners een contract, dus er is er altijd een bij je in de buurt. Op de website van Just kun je nakijken of jouw zorgverlener daar ook onder valt.

Je kunt je basisverzekering gemakkelijk uitbreiden met één van de aanvullende verzekeringen (Just Live), zodat je ook vergoedingen hebt voor bijvoorbeeld fysiotherapie en reisvaccinaties. Als je ook je tandartskosten verzekerd wilt hebben, dan kies je voor de extra verzekering Just Smile. Hiermee krijg je bij controles en behandelingen 75% vergoed tot € 250,- per jaar vergoed. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de periodieke controle, het reinigen van je gebit of een wortelkanaalbehandeling.

Just premie

De zorgpremie van je Just verzekering betaal je per automatische incasso. Als je kiest voor een vrijwillig eigen risico naast het verplichte eigen risico, gaat je zorgpremie naar beneden. In onze zorgvergelijker kun je filteren op je voorkeuren en zie je gelijk wat voor invloed deze hebben op de premie bij de verschillende zorgverzekeraars. Just rekent geen administratiekosten.

Just voorwaarden

Past een zorgverzekering van Just goed bij jou? In onze vergelijker kun je alle dekkingsvoorwaarden van Just bekijken en vergelijken met andere zorgverzekeraars.

Just opzeggen

Als je voor 1 januari overstapt naar een andere zorgverzekeraar, dan wordt contract bij Just automatisch opgezegd. Super makkelijk! Wil je overstappen naar een andere zorgverzekeraar, maar je weet nog niet welke? Als je voor eind van het jaar je contract bij Just opzegt, dan heb je tot 1 februari de tijd om over te stappen naar een nieuwe zorgverzekering.

Tussentijds opzeggen

Je kunt niet zomaar je zorgverzekering tussentijds opzeggen, maar in een aantal situaties kan dat wel:

 • Wanneer je gaat scheiden of je wordt 18 jaar (en je bent meeverzekerd op iemand anders polis)
 • De polisvoorwaarden tussentijds nadelig voor je wijzigen
 • Als je voor langere tijd in het buitenland verblijft
 • Als je collectief verzekerd bent bij Just en je verandert van werkgever

Just vergelijken

In onze vergelijker bieden we jou een duidelijk overzicht van diverse zorgverzekeraars. Sluit nu gemakkelijk via ons de zorgverzekering van Just af. Zo geregeld.

Just contact

Just kun je op bereiken via:

 • Telefoonnummer: 013 593 84 00
 • WhatsApp: 06 10 32 02 91
 • Hulp in het buitenland 24/7: +31 13 468 04 02
 • Mail: –
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes