korting-zorgverzekering

Let op!

Het is niet meer mogelijk om zorgverzekeringen te vergelijken op Hoyhoy.nl. Wij raden je zorgverzekering vergelijken via Pricewise aan.

De informatie op de pagina waarop je je nu bevindt, is mogelijk niet meer up-to-date. Wil je meer weten over korting op de zorgverzekering? Kijk dan op deze pagina van Pricewise: Pricewise kortingen.Korting zorgverzekering

Dezelfde zorgverzekering als iedereen, maar dan met korting tot wel 8% op de basispremie en korting tot wel 12% op de aanvullende verzekering. Profiteer nu van aantrekkelijke korting op je zorgpremie.

Wij bieden je kortingen op diverse zorgverzekeringen. Iedereen kan van deze kortingen gebruikmaken en fors op zijn of haar zorgpremie besparen. Het scheelt al gauw meer dan € 100,- per jaar. De zorgverzekeringen zijn bovendien exact hetzelfde als die de zorgverzekeraars zelf aanbieden. Bekijk in het overzicht welke kortingen je via ons krijgt.

korting zorgverzekering

Overzicht kortingen zorgverzekering in 2018

 

BasisverzekeringAanvullende verzekeringTandartsverzekering
Delta Lloyd8%12%12%
OHRA5%15%2
ONVZ3%7%7%
VGZ7%310%

1 Geldt niet voor OHRA Sterk
2 Geldt niet voor OHRA Tand Sterk
3 VGZ Ruime keuze/Eigen Keuze

Zorgverzekering met korting automatisch omzetten

Ben je verzekerd bij één van bovenstaande zorgverzekeringen en krijg je geen korting? Zet nu jouw ziektekostenverzekering om naar een collectieve zorgverzekering en profiteer van de aantrekkelijke korting. Je kunt namelijk exact hetzelfde pakket mét korting via ons afsluiten. Je zorgverzekeraar zal de eerder toegezonden polis omzetten naar een polis met een collectiviteitsnummer. Zo bespaar je al snel meer dan € 40,- op je premie. Zonde om dat geld te laten liggen.

Werkgevers- of ledencollectief niet altijd voordelig

Heb je een zorgverzekering via je werkgever of ledencollectief afgesloten? Bekijk dan nu hierboven of jouw collectief wel echt voordelig is. Werkgevers- of ledencollectieven zijn namelijk niet altijd de voordeligste keuze.

Cadeau in plaats van korting

Er zijn ook zorgverzekeraars die nieuwe klanten werven door een zorgverzekering met cadeau aan te bieden. Lijkt misschien aantrekkelijk, maar vaak ben je hiermee uiteindelijk ook duurder uit. Een zorgverzekeraar die geen cadeau aanbiedt, biedt meestal een lagere premie. Zorgverzekeringen vergelijken op premie en voorwaarden loont.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes