Korting op je zorgpremie

Korting op je zorgpremie

Dezelfde zorgverzekering als iedereen, maar dan met korting tot wel 8% op de basispremie en korting tot wel 12% op de aanvullende. Profiteer nu van aantrekkelijke korting op je zorgpremie. Hoyhoy.nl biedt je kortingen op diverse zorgverzekeringen. Iedereen kan van deze kortingen gebruikmaken en fors op zijn of haar premie besparen. Het scheelt al gauw meer dan 100 euro per jaar! De zorgverzekeringen zijn bovendien exact hetzelfde als wat de zorgverzekeraars zelf aanbieden. Bekijk in het overzicht welke kortingen je via hoyhoy.nl krijgt.

Overzicht kortingen zorgverzekering in 2018

 
Basisverzekering Aanvullende verzekering Tandartsverzekering
Delta Lloyd 8% 12% 12%
OHRA 5%1 5%2
ONVZ 3% 7% 7%
VGZ 7%3 10%
1 Geldt niet voor OHRA Sterk
2 Geldt niet voor OHRA Tand Sterk
3 VGZ Ruime keuze/Eigen Keuze

Zorgverzekering met korting automatisch omzetten

Ben je verzekerd bij één van bovenstaande zorgverzekeringen en krijg je geen korting? Zet nu jouw ziektekostenverzekering om naar een collectieve zorgverzekering en profiteer van de aantrekkelijke korting. Je kunt namelijk exact hetzelfde pakket mét korting via hoyhoy.nl afsluiten. Je zorgverzekeraar zal de eerder toegezonden polis omzetten naar een polis met een collectiviteitsnummer. Zo bespaar je al snel meer dan 40 euro op je premie. Zonde om dat geld te laten liggen!

Werkgevers- of ledencollectief niet altijd voordelig

Heb je een zorgverzekering via je werkgever of ledencollectief afgesloten? Bekijk dan nu hierboven of jouw collectief wel echt voordelig is. Werkgevers- of ledencollectieven zijn namelijk niet altijd de voordeligste keuze.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes