OHRA zorgverzekering

Let op!

Het is niet meer mogelijk om zorgverzekeringen te vergelijken op Hoyhoy.nl. Wij raden je zorgverzekering vergelijken via Pricewise aan.

De informatie op de pagina waarop je je nu bevindt, is mogelijk niet meer up-to-date. Wil je meer weten over OHRA? Kijk dan op deze pagina van Pricewise: OHRA.OHRA-zorgverzekering

OHRA is in 1925 ontstaan als de Onderlinge Ziekteverzekering der Hoogere Rijksambtenaren. OHRA is onderdeel van de Delta Lloyd Groep en heeft zelf ruim 800.000 klanten. Deze klanten hebben bijvoorbeeld een autoverzekering, reisverzekering of zorgverzekering van OHRA. Je kunt rechtstreeks bij OHRA een verzekering afsluiten, maar dat kan ook via ons. OHRA staat voor zorg zonder gedoe.

 

ohra zorgverzekering

OHRA zorgverzekering voordelen

  • rekeningen online declareren;
  • altijd vrije zorgkeuze;
  • spoedzorg in het buitenland volledig vergoed bij een aanvullende verzekering;
  • houd je aan het eind van het jaar fysiobehandelingen over dan neem je ze mee naar 2021;
  • iedereen is welkom!

OHRA zorgverzekering premie

OHRA heeft afspraken met best veel werkgevers en verenigingen. Dat betekent: korting op je zorgpremie. Handig dus om van tevoren eventjes te checken of je je collectief kunt verzekeren!

OHRA zorgverzekering dekking

De OHRA zorgverzekering is een restitutiepolis. Dit betekent dat je zelf kunt bepalen naar welke arts of zorgverlener je gaat. OHRA heeft diverse aanvullende pakketten. Je kunt kiezen uit: Sterk, Aanvullend, Extra Aanvullend en Uitgebreid. Naast deze aanvullende verzekeringen kun je ook jouw tandartskosten verzekeren. Daarbij kun je kiezen uit drie dekkingen: Tand Sterk, TandenGaaf 250 en TandenGaaf 500. En tenslotte kun je ook nog een OHRA Zorgverzekerd op reis voor spoedeisende hulp in het buitenland afsluiten. Waarbij de zorg in het buitenland volledig wordt vergoed.

OHRA zorgverzekering voorwaarden

De voorwaarden van de OHRA zorgverzekering vind je in onze zorgvergelijker. Daar staat alles voor je in een overzicht.

OHRA zorgverzekering opzeggen

In november (meestal halverwege de maand) en december kun jij als je wilt weer kiezen voor een nieuwe zorgverzekering. Stap je over, dan hoef je niet zelf de zorgverzekering op te zeggen. Je huidige zorgverzekering wordt dan automatisch voor je opgezegd. Zo geregeld. Wil je overstappen, maar weet je nog niet naar welke zorgverzekeraar precies? Zeg dan zelf je zorgverzekering op voor einde van het jaar. Dan heb je tot 1 februari de tijd om over te stappen naar een nieuwe zorgverzekering. Op een ander moment overstappen naar een andere zorgverzekering kan alleen in specifieke gevallen. Als je bijvoorbeeld 18 wordt of weer in Nederland komt wonen na een tijd.

OHRA zorgverzekering vergelijken

We vergelijken zoveel mogelijk zorgverzekeraars voor jou. In onze top 10 zie je de beste zorgverzekeringen voor jouw persoonlijke situatie. Vergelijken doen we op basis van prijs én voorwaarden. Want die zijn zeker net zo belangrijk. Overstappen is zo geregeld en kan je veel geld besparen.

OHRA zorgverzekering contact

Je kunt op verschillende manieren contact opnemen met de klantenservice van OHRA:

  • Telefoon: 026 400 40 40. Bereikbaar op werkdagen tussen 08.00 en 18.00 uur. En op zaterdag tussen 09.00 en 15.00 uur.
  • WhatsApp: Je kunt ook gewoon een appje sturen op 06 201 40 659. Bereikbaar op werkdagen tussen 08.00 en 18.00 uur. En op zaterdag tussen 09.00 en 15.00 uur.
  • Facebook en Twitter: Bereikbaar op werkdagen tussen 08.00 en 18.00 uur. En op zaterdag tussen 09.00 en 15.00 uur.
  • Contactformulier: Je vindt het formulier op de website van OHRA. Je kunt binnen 10 werkdagen een reactie verwachten.
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes