Onvz

Let op!

Het is niet meer mogelijk om zorgverzekeringen te vergelijken op Hoyhoy.nl. Wij raden je zorgverzekering vergelijken via Pricewise aan.

De informatie op de pagina waarop je je nu bevindt, is mogelijk niet meer up-to-date. Wil je meer weten over ONVZ? Kijk dan op deze pagina van Pricewise: ONVZ.ONVZ

Zorgverzekeraar ONVZ is opgericht in 1933 als Onderlinge Nationale R.K. Vereniging tegen de kosten van Ziekenhuisverpleging en Operatie. ONVZ is gevestigd in het midden van het land, in Houten. ONVZ is een vereniging en heeft geen winstoogmerk. Het belang van de verzekerde staat voorop. Ze willen de best mogelijke service bieden. En daarnaast gaan ze voor maximale vrijheid als het gaat om de keuze voor een ziekenhuis of arts. De verzekeraar heeft telt ongeveer 400 medewerkers en 445.000 verzekerden.

 

onvz

ONVZ zorgverzekering voordelen

  • Je eigen arts en ziekenhuis. Je kunt vertrouwen op maximale keuzevrijheid. Je bepaalt altijd voor welke zorgverlener je kiest.
  • Zeer ruime vergoedingen. Je bent bij ONVZ goed verzekerd voor je zorgkosten.
  • Je persoonlijke ZorgConsulent. Je krijgt altijd persoonlijke hulp en individueel advies als je zorg nodig hebt.
  • Collectiviteitskorting voor iedereen. Je krijgt altijd korting, ook zonder specifiek collectief. Met het ONVZ Ledencollectief profiteer je van korting op je premie.

ONVZ zorgverzekering premie

De zorgpremie kun je in verschillende termijnen betalen. Gewoon zoals de meeste mensen doen per maand. Maar je je kunt ook korting krijgen. Bij een premiebetaling per kwartaal krijg je 0,5% korting. Bij een betaling per half jaar 1%. En betaal je in één keer de premie voor het hele jaar dan krijg je 2% korting.

ONVZ zorgverzekering dekking

ONVZ biedt alleen een restitutiepolis aan. Dit betekent dat je zelf kunt bepalen naar welke arts of zorgverlener je gaat of welke medicijnen je gebruikt. Bovendien kun je je ook zeer uitgebreid verzekeren met de aanvullende verzekeringen van ONVZ. Maar je kunt je ook minder uitgebreid verzekeren met bijvoorbeeld de Extrafit en Benfit. Je kunt ook een tandartsverzekering nemen: Tandfit Preventief, Tandfit A, Tandfit B, Tandfit C en Tandfit D. Je hebt ook nog een aanvullende verzekering voor medische kosten in het buitenland: Wereldfit. Wil je graag keuzevrijheid? Dan is de ONVZ zorgverzekering misschien de juiste verzekering voor jou.

ONVZ zorgverzekering voorwaarden

De ONVZ voorwaarden van de vind je in onze zorgvergelijker. Daar staat allemaal voor je op een rijtje.

ONVZ zorgverzekering opzeggen

In november (meestal halverwege de maand) en december kun jij als je wilt weer kiezen voor een andere zorgverzekering. Je huidige zorgverzekering wordt dan automatisch voor je opgezegd. Dat is zo geregeld. Wil je overstappen, maar weet je nog niet naar welke zorgverzekeraar precies? Zeg dan zelf je zorgverzekering op voor einde van het jaar. Dan heb je tot 1 februari de tijd om over te stappen naar een nieuwe zorgverzekering. De verzekering gaat dan met terugwerkende kracht in vanaf 1 januari.

ONVZ zorgverzekering vergelijken

We vergelijken zoveel mogelijk verzekeraars voor je. In onze top 10 zie je de zorgverzekeringen die het beste passen bij jouw wensen. Zorgverzekeringen vergelijken doen we op prijs, en ook op voorwaarden. Je overstap is zo geregeld.

ONVZ zorgverzekering contact

De klantenservice staat voor je klaar. Je kunt ze op verschillende manieren bereiken:

  • Telefoon: 030 639 62 22. Bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 en 18.00 uur. Via deze weg krijg je het snelst antwoord.
  • Contactformulier. Deze vind je op de website. Je krijg antwoord binnen twee werkdagen.
  • Facebook en Twitter: bereikbaar tot 21.00 uur.
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes