OZF zorgverzekering

Let op!

Het is niet meer mogelijk om zorgverzekeringen te vergelijken op Hoyhoy.nl. Wij raden je zorgverzekering vergelijken via Pricewise aan.

De informatie op de pagina waarop je je nu bevindt, is mogelijk niet meer up-to-date. Wil je meer weten over OZF? Kijk dan op deze pagina van Pricewise: OZF Achmea.OZF

Vanaf 1 januari 2020 wordt OZF Zilveren Kruis.

Zorgverzekeraar OZF is een kleine organisatie in Hengelo met ongeveer dertig mensen. Doordat ze onderdeel zijn van de Achmea-groep profiteer jij van de (zorg)inkoopkracht en de automatiseringssystemen van Achmea. Je profiteert dus tegen een scherpe prijs van zowel de goede kwaliteit van zorg, als de voordelen van een kleine organisatie. Voordelen zijn onder andere: flexibiliteit, snelheid bij het uitbetalen van declaraties, toegankelijkheid en een doelgerichte service. De geschiedenis van de zorgverzekeraar gaat terug tot wel 1923. Wist je trouwens dat OZF geen winstoogmerk heeft? Dit betekent dat eventuele overschotten ten goede komen aan de verzekerden. Dat is wel zo eerlijk.

 

ozf

OZF zorgverzekering voordelen

  • zorgbemiddeling;
  • persoonlijke en snelle doelgerichte service;
  • snel uitbetalen van declaraties;
  • klanten geven een 8,2 voor de dienstverlening;
  • keurmerk klantgericht verzekeren, een keurmerk waarbij klantgericht verzekeren centraal staat;
  • in je persoonlijke omgeving heb je toegang tot al je gegevens;
  • hele ruime keuze in zorgverleners.

OZF zorgverzekering premie

De premie hangt af van wat je precies allemaal verzekert en van de hoogte van je eigen risico. Je betaalt minimaal de basisverzekering. Je krijgt 2% korting op je zorgpremie bij een jaarlijkse vooruitbetaling. Bij een halfjaarlijkse vooruitbetaling is het 0,75%.

OZF zorgverzekering dekking

De zorgverzekering van OZF Achmea is een combinatiepolis. Het kan hierdoor voorkomen dat je een gedeelte zelf moet betalen als je naar een niet-gecontracteerde arts of zorgverlener gaat. De basisverzekering is uit te breiden met twee aanvullende verzekeringen: AV Compact en AV Royaal. Ook kun je een tandartsverzekering nemen: Tand Compact en Tand Royaal. OZF biedt ook een doorlopende reisverzekering.

OZF zorgverzekering voorwaarden

De voorwaarden van de OZF zorgverzekering vind je in onze zorgvergelijker. Samen met nog heel veel andere verzekeraars.

OZF zorgverzekering opzeggen

In november (halverwege de maand) en december kun je als je wilt overstappen van zorgverzekeraar. Je huidige zorgverzekering wordt automatisch voor je opgezegd als je overstapt. Zo geregeld. Wil je overstappen, maar weet je nog niet weet naar welke zorgverzekeraar precies? Zeg dan zelf je zorgverzekering op voor einde van het jaar. Dan heb je tot 1 februari de tijd om over te stappen naar een andere zorgverzekering.

OZF zorgverzekering vergelijken

We vergelijken zoveel mogelijk verzekeraars voor je in onze zorgvergelijker. In de top 10 zie je de beste zorgverzekeringen voor jouw persoonlijke situatie. Vergelijken doen we op voorwaarden en natuurlijk prijs. Overstappen heb je zo geregeld.

OZF zorgverzekering contact

Je kunt op de volgende manieren contact opnemen met de klantenservice van OZF:

  • Telefonisch: 074 789 0 789. Bereikbaar op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur. Vanuit het buitenland kun je ze bereiken op: 0031 74 789 0 789.
  • Fax: 074 789 0 799.
  • Contact- of ideeënformulier: de formulieren vind je op de website.
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes