PNOzorg

Let op!

Het is niet meer mogelijk om zorgverzekeringen te vergelijken op Hoyhoy.nl. Wij raden je zorgverzekering vergelijken via Pricewise aan.

De informatie op de pagina waarop je je nu bevindt, is mogelijk niet meer up-to-date. Wil je meer weten over PNOzorg? Kijk dan op deze pagina van Pricewise: PNOzorg.PNOzorg

PNOzorg bestaat al 70 jaar en is gespecialiseerd in zorgverzekeringen voor mensen in de media- en creatieve sector. PNOzorg is een label van ONVZ en net als bij ONVZ heb je ook bij PNOzorg keuzevrijheid. Dit betekent dat je zelf kan bepalen naar welk ziekenhuis of naar welke arts je gaat. Voor die vrijheid betaal je niets extra. Een goede gezondheid is natuurlijk belangrijk. Zeker voor professionals die volop in het leven staan en voor wie werk en vrije tijd soms in elkaar overlopen. De klanten van PNOzorg willen er alleen zelf niet te veel mee bezig zijn. PNOzorg heeft een hart voor zorg en creativiteit en is daarom betrouwbaar als er iets gebeurt. Ze regelen het voor je! En zelf kun je ook veel regelen, in je persoonlijke omgeving via de handige PNOzorg app.

pnozorg

PNOzorg voordelen

  • een 8,2 voor hun dienstverlening;
  • altijd vrij zorgkeuze, dat kost je niets extra;
  • gemakkelijk declareren via de app
  • een snelle uitbetaling van zorgkosten;
  • collectiviteitskorting voor iedereen
  • al 70 jaar de zorgverzekeraar voor media- en creatieve sector

PNOzorg premie

PNOzorg belooft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Je krijgt korting op je zorgpremie als je per kwartaal, half jaar of jaar betaalt.

PNOzorg dekking

Bij PNOzorg kun je je basisverzekering met veel verschillende pakketten aanvullen. Je hebt keuze uit vijf aanvullende zorgverzekeringen: start, beter, plus, optimaal en top. In deze aanvullende verzekeringen kun je zaken als alternatieve geneeswijzen, fysiotherapie, bril en (contact)lenzen en cursussen meeverzekeren. Daarnaast heb je nog keuze uit vijf tandartsverzekeringen, een Ontzorg Plus en buitenlandmodule. Die laatste is voor als je onverhoopt medische zorg nodig hebt in het buitenland. Kinderen zijn gratis aanvullend verzekerd op de meest uitgebreide aanvullende verzekering die is afgesloten. Wil je graag keuzevrijheid? Dan is de PNOzorg zorgverzekering misschien de juiste verzekering voor jou.

PNOzorg voorwaarden

De voorwaarden van de PNOzorg zorgverzekering vind je samen met een hoop andere aanbieders in onze zorgvergelijker.

PNOzorg opzeggen

In november (meestal rond de 12e) en december kun jij kiezen voor een nieuwe zorgverzekering. Zodra je je bij een andere zorgverzekeraar aanmeldt, wordt je huidige zorgverzekering automatisch voor je opgezegd. Zo geregeld dus. Wil je overstappen van zorgverzekering, maar weet je nog niet weet naar welke zorgverzekeraar? Zeg dan zelf je zorgverzekering op voor einde van het jaar. Dan heb je tot 1 februari de tijd om over te stappen naar een nieuwe zorgverzekering. En gaat je verzekering met terugwerkende kracht in vanaf 1 januari.

PNOzorg vergelijken

We vergelijken zoveel mogelijk zorgverzekeraars voor je in onze vergelijker. In de top 10 zie je de beste zorgverzekeringen voor jouw persoonlijke situatie. Vergelijken doen we op prijs en op voorwaarden. Overstappen naar PNOzorg is via ons zo geregeld.

PNOzorg contact

Je kunt op verschillende manieren contact opnemen met de klantenservice van PNOzorg:

  • Telefonisch: 030 639 62 62. Maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 en 18.00 uur.
  • Via Facebook of Twitter. Maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 en 21.00 uur. Tijdens openingstijden krijg je binnen een uur een reactie op je vraag.
  • E-mailformulier: deze vind je op de website.
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes