UMC Zorgverzekering

Let op!

Het is niet meer mogelijk om zorgverzekeringen te vergelijken op Hoyhoy.nl. Wij raden je zorgverzekering vergelijken via Pricewise aan.

De informatie op de pagina waarop je je nu bevindt, is mogelijk niet meer up-to-date. Wil je meer weten over de UMC zorgverzekering? Kijk dan op deze pagina van Pricewise: UMC Zorgverzekering.UMC Zorgverzekering

UMC Zorgverzekering richt zich speciaal op medewerkers van academische ziekenhuizen en hun gezinsleden. UMC Zorgverzekering is onderdeel van coöperatie VGZ en heeft zo’n 60 .000 verzekerden. Werk je bij een academisch ziekenhuis, dan krijgen je collectiviteitskorting op deze verzekering. Je kunt ook je kinderen (tot 30 jaar) en je partner meeverzekeren op de zorgverzekering.

 

umc zorgverzekering

UMC Zorgverzekering voordelen

  • Restitutiepolis met vrije zorgkeuze
  • Collectiviteitskorting op de zorgpremie als je bij een academisch ziekenhuis werkt
  • Extra mantelzorgvergoeding

UMC Zorgverzekering premie

UMC Zorgverzekering is een collectieve zorgverzekering. De basisverzekering is een restitutieverzekering. Dit betekent dat je alle keuzevrijheid hebt in zorgaanbieders. Zonder collectiviteitskorting, dan betaal je voor de UMC Zorgverzekering basisverzekering € 120,16 per maand in 2020. Deze premie is berekend op basis van het standaard verplichte eigen risico van € 385,-.

UMC Zorgverzekering dekking

Als je je uitgebreider wilt verzekeren, kun je naast de basisverzekering van UMC Zorgverzekering nog een aanvullende verzekering afsluiten. UMC Zorgverzekering biedt drie verschillende aanvullende pakketten aan. Je bent hiermee onder andere verzekerd voor beweegzorg (zoals fysiotherapie) en alternatieve zorg. Daarnaast biedt UMC Zorgverzekering drie verschillende tandpakketten aan. Op de aanvullende verzekering en tandartsverzekering krijg je als medewerker van een academisch ziekenhuis ook korting. Deze collectiviteitskorting verschilt per pakket.

UMC Zorgverzekering voorwaarden

De voorwaarden en reglementen van UMC Zorgverzekering vind je in onze zorgvergelijker.

UMC Zorgverzekering opzeggen

Wil je je UMC Zorgverzekering opzeggen? Dan kun je contact opnemen met UMC Zorgverzekering op het telefoonnummer 088 131 16 56. Ga je via ons overstappen van zorgverzekering, dan wordt je UMC Zorgverzekering opgezegd door je nieuwe zorgverzekeraar. Je hoeft deze dan dus niet zelf op te zeggen.

UMC Zorgverzekering vergelijken

Werk jij bij een universitair medisch centrum? Bekijk dan nu via onze zorgvergelijkerof UMC Zorgverzekering de juiste zorgverzekering voor jou is. Wij vergelijken een groot aantal zorgverzekeraars. Het kan zo zijn dat je ondanks de korting op de UMC Zorgverzekering goedkoper uit bent met een individuele zorgverzekering. Door je UMC Zorgverzekering te vergelijken op premie en voorwaarden zie je direct met welke zorgverzekering jij het voordeligst uit bent.

UMC Zorgverzekering contact

Voor vragen over de UMC Zorgverzekering kun je bellen naar 0900 8018. Liever chatten met UMC Zorgverzekering? Dat kan ook via de chat op umczorgverzekering.nl. Klik hiervoor recht onderin het beeld op ‘Chat met ons’. De klantenservice is via chat en telefoon op maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 8.00 tot 18.00.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes