VvAA

Let op!

Het is niet meer mogelijk om zorgverzekeringen te vergelijken op Hoyhoy.nl. Wij raden je zorgverzekering vergelijken via Pricewise aan.

De informatie op de pagina waarop je je nu bevindt, is mogelijk niet meer up-to-date. Wil je meer weten over VvAA? Kijk dan op deze pagina van Pricewise: VvAA.VvAA

Zorgverzekeraar VvAA is in 1924 door een aantal artsen opgericht. VvAA biedt onder andere aansprakelijkheid-, recht-, auto-, en zorgverzekeringen aan. Ruim 42.000 zorgprofessionals hebben een zorgverzekering bij VvAA.

vvaa

Voordelen zorgverzekering VvAA

  • je kiest zelf je huisarts en ziekenhuis;
  • persoonlijke zorgconsulent;
  • eenvoudig declareren in de app.

Dekking zorgverzekering VvAA

De basisverzekering van VvAA is een restitutiepolis. Je krijgt daarbij de mogelijkheid om vrij te kiezen voor de beste zorg. VvAA biedt naast de basisverzekering een ruime keuze in aanvullende verzekeringen aan. Ze bieden de pakketten Start, Student, Plus, Optimaal, Top en Excellent aan. Hierbij kan je kiezen waarvoor je extra verzekerd wilt zijn. Denk hierbij aan extra fysiotherapie behandelingen, bijdrage voor een bril of lenzen, alternatieve geneeswijzen, preventiecursussen of orthodontie. Je kunt je ook verzekeren voor tandartskosten met de Tand Preventief, Tandplus A, TandPlus B, Tandplus C, Tandplus D.

VvAA voorwaarden

Is VvAA de zorgverzekering die echt bij jou past? In onze vergelijker vergelijken wij de dekkingsvoorwaarden van VvAA en vergelijken deze met andere zorgverzekeraars.

VvAA opzeggen

Wanneer je voor 1 januari overstapt naar een andere zorgverzekeraar, dan wordt contract bij VvAA automatisch opgezegd. Zo geregeld. Wil je overstappen naar een andere zorgverzekeraar, maar je weet nog niet welke? Als je voor eind van het jaar je contract bij VvAA opzegt, dan heb je tot 1 februari de tijd om over te stappen naar een nieuwe zorgverzekering.

Tussentijds opzeggen

Een zorgverzekering tussentijds opzeggen is niet altijd mogelijk, maar in sommige gevallen wel:

  • Wanneer je gaat scheiden of je wordt 18 jaar (en je bent meeverzekerd op iemand anders polis)
  • De polisvoorwaarden tussentijds nadelig voor je wijzigen
  • Als je voor langere tijd in het buitenland verblijft
  • Als je collectief verzekerd bent bij VvAA en je verandert van werkgever

Contact VvAA

Wil je graag contact met VvAA? Dat kan! Via 030-6396400.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes