Welke-zorgverzekering-past-bij-mij

Welke zorgverzekering past bij mij?

Zodra u op zoek gaat naar een nieuwe zorgverzekering , zult u merken dat er veel verschillende zorgverzekeringen op de markt zijn. Er is enorm veel keus, wat het niet altijd makkelijk maakt. Om erachter te komen welke zorgverzekering bij u past, is het verstandig om een aantal dingen bij uzelf na te gaan.

  • Verwacht u zorgkosten te maken?
  • Vind u vrije zorgkeuze belangrijk?
  • Maakt u kosten bij de tandarts?
  • Gaat u regelmatig naar de fysiotherapeut?
  • Wilt u een vergoeding voor alternatieve geneeswijze?
Zorgverzekering vergelijken

Persoonlijke keuze

Denk dus goed na over wat u verwacht voor het aankomende jaar. Zodra u voor zichzelf duidelijk hebt wat uw wensen zijn, is het eenvoudiger om een passende zorgverzekering te kiezen. Gaat u bijvoorbeeld regelmatig naar de fysiotherapeut, dan kunt u ervoor kiezen om een zorgverzekering met fysiotherapiedekking te nemen. Maakt u vaak kosten bij de tandarts, dan kan het verstandig zijn om een aanvullende tandartsdekking te nemen.

Vrije zorgkeuze

Vind u het belangrijk om zelf uw zorgverleners te kunnen kiezen als u zorg nodig hebt? Bijvoorbeeld naar welk ziekenhuis u gaat of naar welke fysiotherapeut, kies dan voor een restitutiepolis . Met een restitutiepolis mag u zelf kiezen naar welke zorgverlener u gaat. Kiest u voor een naturapolis, dan bent u gebonden aan de zorgverleners waar de zorgverzekeraar afspraken mee heeft gemaakt. Alleen als u naar deze zorgverleners gaat, krijgt u een vergoeding voor de gemaakte zorgkosten. Bedenkt u zich wel dat zorgverzekeraars met steeds meer zorgverleners afspraken maken.

Vrijwillig eigen risico

Heeft u de afgelopen jaren helemaal geen zorgkosten gemaakt en verwacht u dat voor het aankomende jaar ook, dan kunt u ervoor kiezen om een vrijwillig eigen risico te nemen. Hierdoor kunt u flink besparen op uw zorgpremie.

Hulp nodig?

Dat kan zeker. Welke zorgverzekering past bij mij? is een veel gestelde vraag bij aan onze klantenservice. Als u belt met onze klantenservice, dan helpen we u graag met de zoektocht naar een zorgverzekering die het beste bij uw wensen past! Bovendien zorgen we er dan meteen voor dat uw oude zorgverzekering wordt beëindigd. Onze klantenservice is te bereiken via telefoonnummer 088 – 22 66 912. 

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes