Ziektekostenverzekering 2018

Ziektekostenverzekering 2018

Je ziektekostenverzekering voor 2018 vergelijken op een eerlijke manier? Via hoyhoy.nl vind je de verzekering die het beste bij jou past.

De zorgpremies stijgen in 2018 gemiddeld met 25 euro per jaar. Toch verschillen de prijzen per verzekering enorm. Wat is de beste en goedkoopste verzekering voor jou? Bekijk het meteen.

De voordelen van hoyhoy.nl:

  • Vergelijk alle ziektekostenverzekeringen, ook van zorgverzekeraars met wie we niet samenwerken
  • Profiteer van unieke kortingen tot wel 12%
  • Bepaal wat jij belangrijk vindt. Wil je liever een goedkope ziektekostenverzekering? Of eentje met een betere dekking of vrije zorgkeuze?
  • Wij zeggen jouw huidige ziektekostenverzekering op.

Ziektekostenverzekering vergelijken

Bij het vergelijken van je ziektekostenverzekering is het belangrijk dat je kijkt naar de kosten die je verwacht te maken in 2018. Dit is natuurlijk erg lastig om te voorspellen, maar je kunt wel proberen om het zo goed mogelijk in te schatten. Verder hangt het ook af van de wensen die je hebt en de risico’s die je wel of niet wilt nemen.

Je kunt er namelijk voor kiezen om alleen een basisverzekering te nemen (wettelijk verplicht). Hierdoor betaal je maandelijks minder premie dan iemand met een aanvullende verzekering. Maar je bent dan ook minder goed gedekt. Kijk daarom eerst goed naar de wensen die je voor 2018 hebt. Denk je dat je bijvoorbeeld fysiotherapie nodig hebt, of dat je regelmatig naar de tandarts gaat? Dan is het verstandig om ook de aanvullende ziektekostenverzekeringen te vergelijken.

Via onze website kun je gemakkelijk en snel alle verzekeringen met elkaar vergelijken. Zo weet je direct welke ziektekostenverzekering het beste aansluit bij jouw wensen voor 2018.

Goedkoopste ziektekostenverzekering 2018

De prijzen tussen zorgverzekeraars lopen nogal uiteen. Alleen al voor de basisverzekering zijn de onderlinge premieverschillen meer dan honderden euro’s per jaar.

Bij de aanvullende ziektekostenverzekering voor 2018 zijn de prijsverschillen nog groter. De ene verzekeraar kan de helft duurder zijn dan de andere.

Maar wat is nou de goedkoopste ziektekostenverzekering? Dat is een vraag die we regelmatig krijgen van onze bezoekers. Het is hierbij belangrijk om dit te bekijken voor jouw situatie, want niet iedereen heeft dezelfde wensen. Maak daarom een vergelijking op onze website en kijk welke goedkope ziektekostenverzekering voor jou de beste is. Bezoekers van hoyhoy.nl besparen al gauw 100 euro per jaar. Dat komt ook door onze collectieve kortingen. Die geven je een besparing tot 12%.

Binnen een paar minuten weet je hoeveel je bespaart op je ziektekosten. Snel verdiend toch?

Niet goed? Geld terug

Een zorgverzekering afsluiten is een belangrijke financiële beslissing. Zeker omdat je de verzekering voor een jaar lang hebt. We begrijpen maar al te goed dat je daarover rustig wilt nadenken.

Daarom:

  • Heb je 14 dagen na het afsluiten van je zorgverzekering bedenktijd om op te zeggen. Om wat voor reden dan ook.
  • Storten we jouw betaalde premie gewoon terug als je binnen de bedenktijd opzegt.

Daarom kun je zorgeloos je ziektekostenverzekering afsluiten bij hoyhoy.nl.

Studenten ziektekostenverzekering

Als je studeert heb je vaak weinig tijd om ook nog geld te verdienen. De meeste studenten hebben wel een bijbaantje, maar dit is in de meeste gevallen geen vetpot. Daarom is het belangrijk dat je als student op je uitgaven let, want je wilt natuurlijk ook nog af en toe en feestje meepakken.

Je studenten ziektekostenverzekering is een van je grootste maandelijkse lasten. Toch kun je vrij goedkoop uit zijn, als je je eigen risico verhoogt en zorgtoeslag aanvraagt. Verschillende verzekeraars hebben speciale verzekeringen voor studenten. Kijk in onze vergelijker welke zorgverzekering het voordeligst is voor jou.

Voorkom dat je oververzekerd bent

Veel studenten blijven vaak zitten bij de ziektekostenverzekeraar van hun ouders. Het komt ook regelmatig voor dat ze voor hetzelfde pakket kiezen als hun ouders. Maar je ouders hebben vaak andere zorg nodig dan jij. Daarom is het beter als je zelf goed kijkt naar welke zorg je wel en niet nodig hebt. Zo voorkom je dat je oververzekerd bent.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes