Zorgverzekeraars

Let op!

Het is niet meer mogelijk om zorgverzekeringen te vergelijken op Hoyhoy.nl. Wij raden je zorgverzekering vergelijken via Pricewise aan.

De informatie op de pagina waarop je je nu bevindt, is mogelijk niet meer up-to-date. Wil je meer weten over zorgverzekeraars? Kijk dan op deze pagina van Pricewise: zorgverzekeraar.Zorgverzekeraars

Ben je op zoek naar een Nederlandse zorgverzekeraar? In Nederland zijn 9 verzekeringsconcerns met 26 risicodragende zorgverzekeraars. Zo heeft Achmea meerdere zorgverzekeraars: Zilveren Kruis, Pro Life, Interpolis, De Friesland en FBTO. De 4 grootste concerns hebben zo’n 90% van de markt in handen.

zorgverzekeraars

Zorgverzekeraars vergelijken

Bij ons kun je een groot aantal zorgverzekeringen vergelijken. Met veel zorgverzekeraars hebben we een samenwerkingsovereenkomst. Bij deze zorgverzekeraars kun je direct via ons een zorgverzekering afsluiten. Hieronder vind je een overzicht van alle zorgverzekeraars waar we wel en niet mee samenwerken.


Zorgverzekeraars waarmee we een samenwerking hebben

Zorgverzekeraar Anderzorg
Zorgverzekeraar CZ
Zorgverzekeraar De Amersfoortse
Zorgverzekeraar De Friesland
Nationale-Nederlanden
Zorgverzekeraar Ditzo
Zorgverzekeraar FBTO
Zorgverzekeraar Hema
Zorgverzekeraar Interpolis
Zorgverzekeraar CZ Direct
Zorgverzekeraar Menzis
Zorgverzekeraar OHRA
Zorgverzekeraar ONVZ
Zorgverzekeraar Salland
Zorgverzekeraar Stad Holland
Zorgverzekeraar United Consumers
Zorgverzekeraar Univé
Zorgverzekeraar Ziezo
Zorgverzekeraar Zilveren Kruis
Zorgverzekeraar ZorgDirect
Zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid

Wat betekent deze samenwerking?

De samenwerking met een zorgverzekeraar betekent het volgende:

  • Wij zorgen ervoor dat alles juridisch met de zorgverzekeraar is afgestemd. We spitten alle polisvoorwaarden door en zorgen ervoor dat er geen addertjes meer onder het gras zitten, zodat je niet voor een verrassing komt te staan;
  • Wij zorgen ervoor dat alle informatie up-to-date is, zodat je een duidelijk overzicht krijgt met juiste en actuele informatie over zorgverzekeraars;
  • Wij zorgen ervoor dat je het product dat je aanvraagt ook echt krijgt;
  • Heb je vragen? Wij ondersteunen je voor, tijdens en na je overstap. Onze verzekeringsexperts staan voor jou klaar;
  • Wij zorgen er samen met de verzekeraar voor dat de overstap vloeiend verloopt en dat je persoonsgegevens zorgvuldig worden behandeld;
  • Wij onderhandelen dagelijks met zorgverzekeraars om zoveel mogelijk verzekeringen aan te kunnen bieden waarmee jij ieder jaar kunt besparen;
  • Wij ontvangen voor deze diensten een vergoeding van de zorgverzekeraar, zodat jij onze diensten gratis kunt gebruiken.

Zorgverzekeraars Nederland

Wij streven ernaar om met zoveel mogelijk zorgverzekeraars samen te werken, zodat we je een zo goed mogelijk aanbod kunnen doen. Op dit moment werken we nog niet met alle zorgverzekeraars samen. Sommige zorgverzekeraars kiezen ervoor om hun zorgverzekering niet via ons aan te bieden. Deze verzekeringen komen dan ook niet terug in onze vergelijking. Welke zorgverzekeraars dat zijn, zie je in het overzicht hieronder.

Zorgverzekeraars waar we geen samenwerking mee hebben


Collectieve zorgverzekeraars of met een specifieke doelgroep

Sommige zorgverzekeraars bieden zorgverzekeringen aan in de vorm van collectieven. Andere richten zich op een specifieke doelgroep. Deze verzekeraars nemen wij niet mee in onzs vergelijkingsoverzicht.


 

Besparen bij de juiste zorgverzekeraar

Zit je al jaren bij dezelfde zorgverzekeraar? Dan betaal je waarschijnlijk te veel voor je zorgverzekering. Zonde! Vul je gegevens in en je krijgt een duidelijk overzicht van onze scherpe aanbiedingen en zie wat jij kunt besparen. Stap je over? Dan wordt de overstap voor geregeld. De zorgverzekering opzeggen hoef je dan ook niet zelf te doen.

Klantenoordeel zorgverzekeraars

Zorgpremie en dekking zijn niet de enige punten waar je oplet. Wil jij weten hoe andere klanten denken over de service, afhandeling van declaraties en communicatie van de zorgverzekeraar? Bij ons zie je per zorgverzekeraar hoe deze door de klanten is beoordeeld.

Verplichting

Als je woont of werkt in Nederland dan ben je plicht om een basisverzekering af te sluiten. Verzekeraars zijn verplicht om je voor de basisverzekering te accepteren. Voor de aanvullende verzekering geldt geen acceptatieplicht. Wil je overstappen, controleer dan eerst of de zorgverzekeraar die jij op het oog hebt jouw aanvraag wel zal accepteren.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes