Zorgverzekering afsluiten

Let op!

Het is niet meer mogelijk om zorgverzekeringen te vergelijken op Hoyhoy.nl. Wij raden je zorgverzekering vergelijken via Pricewise aan.

De informatie op de pagina waarop je je nu bevindt, is mogelijk niet meer up-to-date.Zorgverzekering afsluiten

Een nieuwe zorgverzekering afsluiten? Wij geven je een duidelijk overzicht van onze scherpe aanbiedingen. Of je nu een goedkopere zorgverzekering wilt of een betere dekking zoekt. Dankzij ons weet je snel en eenvoudig welke zorgverzekering de beste keuze is voor jou.

zorgverzekering afsluiten

Afsluiten van je zorgverzekering

Een zorgverzekering afsluiten via ons is heel simpel. Het werkt als volgt:

  • Start de vergelijking en vul je gegevens in
  • Bekijk onze scherpe zorgpremies
  • Selecteer polissen met de gewenste dekking
  • Bepaal welk aanbod voor jou het beste is
  • Sluit je nieuwe zorgverzekering (online) af
  • Stap eenvoudig over met de opzegservice

Kom je er tijdens het afsluiten niet uit of heb je vragen, dan zit onze klantenservice klaar om je telefonisch te helpen.

Waarom wisselen van zorgverzekeraar?

Andere zorgwensen of een duidelijke verslechtering van je huidige zorgverzekering kunnen een goede reden zijn om over te stappen. Elk jaar veranderen zorgverzekeraars de voorwaarden van hun polissen. Dit kan impact hebben op jouw situatie, vandaar dat het handig is om elk jaar weer jouw zorgverzekering te vergelijken.

Wanneer kun je een zorgverzekering afsluiten?

Ben je 18 jaar, dan moet je zelf een zorgverzekering afsluiten. Heb je geen vaste woon- of verblijfplaats? Ook dan kun je een zorgverzekering nemen. Aan het einde van het jaar kun je overstappen van zorgverzekering. Voor 12 november moeten de zorgverzekeraars hun premies en voorwaarden voor het nieuwe jaar bekendmaken, daarna kun je je zorgverzekering vergelijken en direct afsluiten.

Veel Nederlanders sluiten hun zorgverzekering in de laatste dagen van het jaar af, omdat ze vaak eerst nog even de verhalen van hun familie en vrienden willen horen over de zorgverzekering. Tegenwoordig is het echter een stuk makkelijker dan vroeger. Sinds de komst van vergelijkingssites kun je heel gemakkelijk je zorgverzekering vergelijken en direct afsluiten. Wanneer je via onze zorgvergelijker je zorgverzekering afsluit, profiteer je ook nog eens van hoge kortingen tot wel 12%. Je bespaart tot wel € 200,- per jaar.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes