Zorgverzekering afsluiten

Zorgverzekering afsluiten

Op zoek naar een nieuwe zorgverzekering? Hoyhoy geeft je een duidelijk overzicht van onze scherpe aanbiedingen op de energiemarkt. Of je nu een goedkopere zorgverzekering wilt of een betere dekking zoekt. Dankzij hoyhoy weet je snel en eenvoudig welke zorgverzekering de beste keuze is voor jou.

Afsluiten van je zorgverzekering

Een zorgverzekering afsluiten via hoyhoy.nl is heel simpel. Het werkt als volgt:
  • Start de vergelijking en vul je gegevens in
  • Bekijk onze scherpe premies
  • Selecteer polissen met de gewenste dekking
  • Bepaal welk aanbod voor jou het beste is
  • Sluit je nieuwe zorgverzekering (online) af
  • Stap eenvoudig over met de opzegservice
Kom je er tijdens het afsluiten niet uit of heb je vragen, dan zit onze klantenservice klaar om je telefonisch te helpen.

Waarom wisselen van zorgverzekeraar?

Andere zorgwensen of een duidelijke verslechtering van je huidige zorgverzekering kunnen een goede reden zijn om over te stappen. Elk jaar veranderen zorgverzekeraars de voorwaarden van hun polissen. De laatste keer betekende het in een kwart van de gevallen zelfs een verslechtering, zo bleek uit onderzoek van hoyhoy.nl naar de voorwaarden van 136 zorgverzekeringen.

Wanneer kun je een zorgverzekering afsluiten?

Aan het einde van het jaar kun je overstappen van zorgverzekering. Voor 19 november moeten de zorgverzekeraars hun premies en voorwaarden voor het nieuwe jaar bekend maken, daarna kun je je zorgverzekering vergelijken en direct afsluiten. Veel Nederlanders sluiten hun zorgverzekering in de laatste dagen van het jaar af, omdat ze vaak eerst nog even de verhalen van hun familie en vrienden willen horen over de zorgverzekering. Tegenwoordig is het echter een stuk makkelijker dan vroeger. Sinds de komst van vergelijkingssites kun je heel gemakkelijk je zorgverzekering vergelijken en direct afsluiten. Wanneer je via hoyhoy.nl je zorgverzekering afsluit profiteer je ook nog eens van hoge kortingen tot wel 12%. Je bespaart tot € 200,- per jaar.
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes