Zorgverzekering berekenen

Zorgverzekering berekenen

Wil je een nieuwe zorgverzekering? Bereken dan de premie van je zorgverzekering op hoyhoy.nl. Wij geven je een duidelijk overzicht van een groot aantal zorgverzekeringen in Nederland. Op basis van je persoonlijke situatie en wensen zie je direct wat je kunt besparen bij ons. Het overzicht toont de namen van zorgverzekeraars, oplopend van goedkoop naar duurder.

Gratis berekenen van premies zorgverzekering

Het berekenen van de zorgpremies is geheel gratis. Je bepaalt zelf je eigen risico en de aanvullende dekkingen voor bijvoorbeeld tandarts en fysiotherapeut. Daarnaast kies je of je een ziektekostenverzekering wilt berekenen voor alleen jezelf of ook je partner en/of kinderen.

Tip: Verzeker jezelf en je partner apart

Zijn jij en je partner op één en dezelfde zorgpolis verzekerd, maar heeft één van jullie voor volgend jaar andere zorgwensen? Sluit dan voor ieder apart een zorgverzekering af. Zo voorkom je dat één van jullie betaalt voor onderdelen die niet gebruikt gaan worden. Denk aan vergoedingen voor brillen, fysiotherapie of tandarts.

Zorgverzekering berekenen en direct besparen

Een zorgverzekering berekenen via hoyhoy.nl is heel eenvoudig. Door te vergelijken weet je snel welke goedkope zorgverzekeringen er zijn. In je persoonlijke overzicht zie je direct hoeveel je bespaart op de premie van je huidige zorgpolis.
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes