Zorgverzekering met cadeau

Let op!

Het is niet meer mogelijk om zorgverzekeringen te vergelijken op Hoyhoy.nl. Wij raden je zorgverzekering vergelijken via Pricewise aan.

De informatie op de pagina waarop je je nu bevindt, is mogelijk niet meer up-to-date.Zorgverzekering met cadeau

Als je op zoek bent naar een nieuwe zorgverzekering zal je merken dat een aantal verzekeraars een cadeau weggeeft als je een zorgverzekering bij hun afsluit. Dit doen verzekeraars om klanten over te halen om een zorgverzekering bij hun af te sluiten. Zo geeft HEMA klanten die een zorgverzekering afsluiten het hele jaar door 10% korting op alle producten en geeft CZ jongeren vijftig gratis condooms cadeau bij het afsluiten van een jongerenpakket.

zorgverzekering met cadeau

Lees goed de voorwaarden

Soms geven zorgverzekeraars ook grotere cadeaus cadeau zoals een iPad of een Xbox. Maar let op: zoals bij de meeste dingen geldt ‘voor niets gaat de zon op’. Zo ook hierbij. Je ontvangt niet zomaar een cadeau. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat je met het gehele gezin moet overstappen. Let dus goed op de voorwaarden van de actie. Daarnaast is het zo dat als je voor een verzekeraar kiest die geen cadeau weggeeft je meestal een lagere zorgpremie betaalt voor je zorgverzekering. Je zorgverzekering vergelijken zorgt ervoor dat je zeker weet dat je nooit teveel betaalt!

Cadeau basis of aanvullend?

Worden cadeaus uitsluitend gegeven bij een aanvullende verzekering? Nee, ook als je alleen een basisverzekering afsluit ontvang je een cadeau. Toch is het soms verstandig om een aanvullende verzekering af te sluiten. Denk bijvoorbeeld aan een extra dekking voor fysiotherapie of een tandartsverzekering.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes