Zorgverzekering voor hoger opgeleiden

Zorgverzekering voor hoger opgeleiden

Er zijn in Nederland een aantal zorgverzekeraars actief die speciale zorgverzekeringen aanbieden voor hoger opgeleiden. Deze zorgverzekering voor hoger opgeleiden kent meestal hoge collectiviteitskortingen en ruime vergoedingen.

Waarom een zorgverzekering voor hoger opgeleiden?

Je vraagt zich misschien af waarom een verzekeraar een verzekering aanbiedt speciaal voor hoger opgeleiden. De reden hiervan is dat onderzoek heeft aangetoond dat mensen uit deze doelgroep zuinig zijn op hun spullen en daar bewust mee omgaan. Door specifiek onderzoek te doen naar een bepaalde doelgroep komt men erachter wat de wensen zijn van deze groep. De verzekeringsdekking kan hierop precies aangepast worden, zodat de verzekeraar een lagere premie kan aanbieden en de verzekeraar zo min mogelijk onnodige kosten maakt.

Welke verzekeraar biedt een zorgverzekering voor hoogopgeleiden?

Promovendum is de grootste verzekeraar die een speciale zorgverzekering aanbiedt voor hoger opgeleiden. Zij bieden nu al voor het vijfde jaar op rij de scherpste premie zonder verhoogd eigen risico. Al meer dan 100.000 hoger opgeleiden hebben voor deze verzekering gekozen.

Wanneer mag ik een zorgverzekering voor hoogopgeleiden afsluiten?

Ook al doet de verzekeringsnaam anders vermoeden, iedereen kan een zorgverzekering voor hoger opgeleiden afsluiten. Het is dus niet zo dat je een bepaald opleidingsniveau moet hebben.

Is de dekking van een zorgverzekering voor hoogopgeleiden uitgebreider dan een reguliere zorgverzekering?

Nee, de dekking is niet uitgebreider, maar wel toegespitst op de doelgroep.
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes