Zorgverzekeringen-goedkoper

Waarom zijn sommige zorgverzekeringen via hoyhoy.nl goedkoper dan via de verzekeraar?

Een aantal verzekeraars biedt via hoyhoy.nl korting aan op hun zorgverzekering, omdat hoyhoy.nl een grote groep consumenten vertegenwoordigt. Je krijgt deze premiekorting niet wanneer je dezelfde ziektekostenverzekering rechtstreeks bij de verzekeraar afsluit. In onze vergelijker vind je een duidelijk overzicht van onze scherpe aanbiedingen.


Biedt een zorgverzekering met korting wel dezelfde dekking?

Uiteraard zijn de zorgpakketten met korting exact gelijk aan wat de verzekeraars rechtstreeks aanbieden. Ben je al verzekerd bij één van de zorgverzekeraars, die korting geven via hoyhoy.nl, maar profiteer je zelf nog niet van de korting? Vraag dan direct je huidige zorgpakket mét korting via hoyhoy.nl aan. Je zorgverzekeraar zal dan jouw polis automatisch omzetten naar een polis met een collectiviteitsnummer. Zo bespaar je heel eenvoudig op je zorgverzekering.

Krijg ik premiekorting op alle zorgverzekeringen?

Nee, de kortingen gelden alleen voor een aantal speciaal geselecteerde zorgverzekeringen. In het kortingenoverzicht kun je precies zien welke maatschappijen premiekorting geven via hoyhoy.nl. De kortingen zijn ook verwerkt in onze vergelijking.

Blijft de premiekorting via hoyhoy.nl ook de komende jaren geldig?

De korting geldt in principe ook voor de volgende jaren. Zorgverzekeraars kunnen echter elk jaar de korting herzien. Het is dus niet zeker dat je volgend jaar dezelfde korting krijgt.


0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes