Generali

Generali autoverzekering

Generali is een intermediaire verzekeraar. Wilt u een autoverzekering afsluiten van Generali , dan kan dat snel en eenvoudig via Hoyhoy.nl. U weet dan direct of u geaccepteerd bent en met uw auto de weg op kunt. Denkt u dat Generali voor u de beste keus is? Ontdek het nu: autoverzekering vergelijken . Generali biedt voor haar autoverzekering de volgende dekkingen aan:
  • Wettelijke Aansprakelijkheid (WA autoverzekering)
  • Beperkt Casco autoverzekering
  • Volledig Casco (all risk) autoverzekering

Voordelen autoverzekering Generali

Met de Generali autoverzekering heeft u de volgende voordelen:
  • premiekorting bij beveiligingsklassen 2-5
  • gescheiden bonus/malus-regeling: als u een schade claimt die onder de WA-dekking valt, dan raakt u de bonus/malus-korting van uw cascopremie niet kwijt. Omgekeerd geldt hetzelfde

Generali eenvoudig met andere autoverzekeraars vergelijken?

De onafhankelijke vergelijker Hoyhoy.nl vergelijkt bijna alle autoverzekeringen van Nederland. Inclusief Generali gaat het om 46 verzekeraars. Op basis van uw kenteken, schadevrije jaren en de tijd dat u verzekerd bent, geven wij u direct een Top 10 van voordeligste premies.

Bespaar € 200 op uw autoverzekering

Uit onafhankelijk onderzoek blijkt dat er een enorm prijsverschil bestaat tussen autoverzekeringen met dezelfde dekking. Vaak rekent de duurste verzekeraar drie keer zoveel als de goedkoopste. Vergelijken levert dus direct voordeel op. Gemiddeld besparen onze bezoekers € 200 op hun autoverzekering.

Offerte aanvragen Generali autoverzekering

Is Generali uw beste keuze? Per autopolis kunt u in onze vergelijking alle dekkingsvoorwaarden bekijken. Vervolgens kunt u voor elke autoverzekering gratis en vrijblijvend offertes aanvragen. Zo heeft u de mogelijkheid om het aanbod rustig na te lezen. Uiteraard beslist u via Hoyhoy.nl zelf welke autoverzekering u afsluit. Door te vergelijken, weet u snel en eenvoudig of Generali voor u de meest geschikte autoverzekering heeft.

Vergelijk Generali met andere autoverzekeringen

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes