Handig: de ANWB Vakantiehulp-app

Handig: de ANWB Vakantiehulp-app

Iedereen heeft op vakantie wel eens vragen over hoe het werkt in het buitenland. De ANWB wil graag antwoord geven op dit soort vakantievragen. Daarom hebben zij de ANWB Vakantiehulp-app gelanceerd voor Android en iOS. De app is ook offline te gebruiken om antwoorden op te zoeken over bijvoorbeeld alarmnummers, tanken en milieuzones.

Ook offline beschikbaar

In de app is informatie te vinden over 43 Europese landen. Het grootste gedeelte is ook offline beschikbaar, zodat er geen werkende internetverbinding nodig is. Handig wanneer u bijvoorbeeld midden op een open vlakte zonder signaal met een vraag zit. De app is beschikbaar voor Android 4.4 en iPhone iOS  8 en hoger. Hij is gratis te gebruiken voor ANWB-leden. Om toegang te krijgen tot de app gebruikt u uw Mijn ANWB-account.

Voorbeelden van onderwerpen

Misschien wilt u voor u vertrekt graag weten of u wel alle verplichte spullen in de auto heeft liggen. Zoek dan snel even op of een brandblusser nu wel of niet verplicht is in Frankrijk. En hoe zat dat met die alcoholtest? Ook op het gebied van verkeersinformatie kunt u heel wat vinden in de app. Files en wegwerkzaamheden op de route staan overzichtelijk vermeld. Met de speciale noodknop in de app belt u het lokale noodnummer of de ANWB Alarmcentrale. Handig, nietwaar?

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*