Energieleverancier NieuweStroom

Nieuwestroom is een energieleverancier die gas en stroom levert aan de zakelijke markt. Wil je meer te weten komen over deze energieleverancier? Kom erachter of NieuweStroom een energieleverancier is die bij je bedrijf past. Hier vind je meer informatie over NieuweStroom.
nieuwestroom

Lage kosten

Klanten moeten continu kunnen profiteren van de laagste prijzen in de markt. Dat is het streven van NieuweStroom. Een kleine organisatie en zelfontwikkelde ICT zorgen voor lage kosten.

Transparant

Dagelijks koopt NieuweStroom energie in op de handelsbeurs. De energieleverancier koppelt deze prijzen door aan haar klanten. NieuweStroom geeft iedere klant rechtstreeks toegang tot de handelsbeurs. Eerlijkheid en transparantie is waar de energieleverancier voor staat.

Vergelijk NieuweStroom met andere energieleveranciers

Energieleveranciers willen zo goed mogelijk scoren in de vergelijker. Daarom geven zij regelmatig extra kortingen op hun contracten. Vergelijken kan jou dus veel geld besparen!

Energieprijzen van NieuweStroom

Zelf je energieprijzen uitrekenen is een behoorlijke klus. En die energie willen wij jou besparen. Wil je weten welke energieprijzen je kunt verwachten als je overstapt naar NieuweStroom? Maak dan gebruik van de energievergelijker van hoyhoy.nl. Zo zie je in één overzicht de energieprijzen van NieuweStroom. Daarnaast kun je gemakkelijk de energietarieven van NieuweStroom vergelijken met die van andere energieleveranciers. Wel zo makkelijk.

Meer over NieuweStroom

Overstappen van of naar NieuweStroom

Overstappen naar NieuweStroom is binnen een paar minuten geregeld. Vergelijk de energieleveranciers in onze vergelijker en kies een energiecontract dat bij je past. Gemakkelijk overstappen in drie stappen
 • 1. Vul in de vergelijker je verbruiksgegevens in en klik op ‘Nu vergelijken’
 • 2. Kies een energiecontract van een energieleverancier die bij jou past en klik op ‘Aanvragen’
 • 3. Vul alle gegevens in en klik op ‘Bevestig je aanvraag’.
 • Binnen een paar minuten ontvang je een aanvraagbevestiging van ons. Binnen twee weken ontvang je een bevestiging van je nieuwe energieleverancier. Deze zegt ook het contract met je oude energieleverancier op. Hierna heb je 14 dagen bedenktijd.

  NieuweStroom verhuizen

  Ben je klant van NieuweStroom en van plan om binnenkort te verhuizen? Dat is een goed moment om te kijken of je contract bij NieuweStroom nog bij je past. Wil je klant blijven bij de energieleverancier? Geef dit dan per mail door aan klantenservice@nieuwestroom.nl. Wil je bij je verhuizing overstappen? Dan moet je NieuweStoom zelf opzeggen. Je kunt een opzegbrief sturen naar:

  NieuweStroom
  Postbus 3082
  6202 NB Maastricht

  NieuweStroom opzeggen

  Stap je via hoyhoy.nl over naar een nieuwe energieleverancier? Dan is opzeggen niet nodig. De nieuwe leverancier zegt het contract bij NieuweStroom voor je op. Alleen in het geval van een verhuizing moet je zelf contact opnemen met NieuweStroom.

  NieuweStroom zakelijk

  NieuweStroom is een energieleverancier die zakelijke energiecontracten biedt. Elke ondernemer die ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel, komt voor zakelijke energie in aanmerking. De voorwaarden hiervoor zijn dat de capaciteit van je aansluiting:
   • voor gas kleiner is dan 40m³ per uur
   • voor elektriciteit maximaal 3 x 80 ampère is
  Indien de capaciteit voor je aansluitingen groter zijn, kom je in aanmerking voor een grootzakelijk energiecontract. Voor vragen hierover kun je contact opnemen met onze klantenservice via 088 – 22 66 900.
  0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes