Inboedelverzekering vergelijken

Inboedelverzekering

Heb jij een huur- of koopwoning? Verzeker dan met een inboedelverzekering de materiële schade aan jouw spullen in en om de woning. Hieronder vallen alle roerende zaken in en om de woning, schuur of garage zoals bijvoorbeeld huisraad, computers, lijfsieraden en fietsen. De meest voorkomende oorzaken van schade zijn brand en diefstal.

Meer over inboedelverzekeringen

Voordelen van hoyhoy.nl

 • Vergelijk je inboedelverzekering en sluit direct af
 • Bespaar op je inboedelverzekering
 • Laagste prijsgarantie
 • Wij helpen bij de overstap en het papierwerk
Waarom hoyhoy.nl?

Wij helpen je graag

Onze klanten waarderen ons met een 8

Gebaseerd op 928 klantbeoordelingen. Bekijk alle beoordelingen
Ook je mening geven over hoyhoy.nl? Graag, klik hier

Vraag & antwoord

Hoe moet ik een inboedelverzekering afsluiten?

Als je je persoonlijke gegevens en de gegevens van je huis hebt ingevuld zoeken wij de drie best passende inboedelverzekeringen voor je. Vergelijk deze verzekeringen en kies de beste. Sluit deze online af bij hoyhoy.nl en je bent direct verzekerd.

Ben ik direct verzekerd?

Ja, als de inboedelverzekeraar je heeft geaccepteerd, dan ben je direct verzekerd. Als je zelf een latere ingangsdatum hebt aangegeven, geldt de verzekering natuurlijk pas vanaf die datum.

Hoe zeg ik mijn huidige inboedelverzekering op?

Opzeggen is nog nooit zo simpel geweest. Sluit via hoyhoy.nl je inboedelverzekering af en wij helpen je met de opzegging van je huidige inboedelverzekering. Je hoeft alleen maar jouw gegevens, huidige verzekeraar en polisnummer in te vullen.

Waarom zou ik via hoyhoy.nl afsluiten?

Wij bieden de laagste prijsgarantie en helpen je met je overstap. Onze klantenservice zit elke werkdag klaar voor al je vragen.

Meer vragen en antwoorden over inboedelverzekeringen

Laatste nieuws

Verhuurt u uw huis via Airbnb? Dan geldt de woonverzekering ook!

Verzekeraars gaan steeds meer met hun tijd mee en vergoeden nu ook schade die is ontstaan in of aan een woning die verhuurt wordt via populaire verhuursites als Airbnb of Wimdu.

Posted 21 augustus 2015

Schade na storm: wat krijgt u vergoed?

Van welke verzekering u een vergoeding krijgt voor stormschade, is afhankelijk van de soort schade en hoe u verzekerd bent. Lees hier meer over de verschillende situaties en bij wie u moet zijn.

Posted 29 juli 2015

Een woonverzekering via hoyhoy.nl

Onlangs heeft hoyhoy.nl een nieuwe woonvergelijker gelanceerd. Hierdoor is het nu nog gemakkelijker om in één keer een inboedel-, opstal-, rechtsbijstand- en aansprakelijkheidsverzekering te vergelijken. Dat alles vind je tegenwoordig op hoyhoy.nl onder de categorie ‘wonen’. Het woord woonverzekering is een verzamelterm voor een opstal-, inboedel- en eventueel een aansprakelijkheidsverzekering. Maar wat is nu het […] Lees verder

Posted 13 februari 2015

Pas op met vuurwerk!

Gaat u vanavond om 12 uur naar het vuurwerk kijken, of afsteken. Pas dan goed op. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje. Een gaatje in uw jas of een pijl die schade aanricht in uw huis. Het zal niet de eerste keer zijn dat een fles met een pijl omvalt en raar gaat […] Lees verder

Posted 31 december 2013
Meer nieuws

hoyhoy op tv

Tips

Neem een inboedelverzekering en opstalverzekering bij dezelfde verzekeraar. Je wordt dan niet van de ene naar de andere verzekeraar gestuurd bij een schadeclaim. Een ander voordeel is dat je schade maar 1 keer hoeft te melden.

Meer tips

Top 5 goedkoopste inboedelverzekeringen

 • 1
  € 2,-
 • 2
  € 3,-
 • 3
  € 4,58
 • 4
  € 5,16
 • 5
  € 5,28

Jouw inboedelverzekering vergelijken en afsluiten in slechts 3 stappen

Hoe werkt het?

Een moment geduld ajb. We zoeken de meest geschikte verzekering voor jouw inboedel.

101.415

mensen gingen je voor

Voordelen hoyhoy.nl

 • Opzegservice
 • Laagste prijsgarantie
 • Vergelijk & Afsluiten
Top 3 goedkoopste verzekeringen

Vul jouw gegevens in

Annuleren