Rechtsbijstandverzekering vergelijken

Over hoyhoy.nl

Voor veel mensen is het regelen van financiële zaken geen dagelijkse klus. Hoyhoy.nl maakt het vergelijken en afsluiten van verzekeringen gemakkelijker en leuker. Zo kun je vanuit je luie stoel flink wat geld verdienen.

Over hoyhoy.nl

Voordelen van hoyhoy.nl

 • Vergelijk je rechtsbijstandverzekering en sluit direct af
 • Bespaar op je rechtsbijstandverzekering
 • Laagste prijsgarantie
 • Wij helpen bij de overstap en het papierwerk
Waarom hoyhoy.nl?

Wij helpen je graag

Onze klanten waarderen ons met een 8

Gebaseerd op 928 klantbeoordelingen. Bekijk alle beoordelingen
Ook je mening geven over hoyhoy.nl? Graag, klik hier

Vraag & antwoord

Hoe sluit ik een rechtsbijstandverzekering af?

Via hoyhoy.nl heb je in slechts 3 stappen je rechtsbijstandverzekering afgesloten. Zet je wensen op een rijtje en wij zoeken daar de juiste verzekeringen bij. Kies vervolgens jouw verzekering en je bent direct verzekerd.

Ben ik direct verzekerd?

Heb je een rechtsbijstandverzekering bij ons afgesloten, dan ben je verzekerd vanaf de datum die jij hebt opgegeven. Weet wel dat sommige modules van een rechtsbijstandverzekering wachttijd hebben voordat je een claim kan indienen. Zoals bijvoorbeeld de module inkomensconflicten. Dit staat duidelijk aangegeven in onze vergelijking.

Ik wil mijn rechtsbijstandverzekering opzeggen, hoe doe ik dat?

Heb je een andere rechtsbijstandverzekering afgesloten, dan kan je je oude verzekering opzeggen. Als je via hoyhoy.nl een nieuwe verzekering hebt afgesloten helpen wij je met het beëindigen van je huidige verzekering.

Waarom zou ik via hoyhoy.nl afsluiten?

Wij bieden de laagste prijsgarantie en helpen je met je overstap. Onze klantenservice zit elke werkdag voor je klaar voor al je vragen.

Meer vragen en antwoorden over rechtsbijstandverzekeringen

Laatste nieuws

Kwaliteitscode rechtsbijstand verbeterd

Rechtsbijstandsverzekeraars hebben naar aanleiding van een uitspraak van het Europees Hof de kwaliteitscode vernieuwd. 20 jaar lang is ten onrechte verzekerden het wettelijk recht op een vrije advocatenkeus ontzegd. De rechtsbijstandsverzekeraar deed dit overigens niet opzettelijk. Bij de verzekeraar zijn uitstekende juristen en rechtshulpverleners in dienst. En bij specialistische vraagstukken werd er altijd van buiten […] Lees verder

Posted 24 juni 2014

Bent u oververzekerd? Check het en doe mee met de Nationale Polis Opruim Dag

Verzekeringen zijn taaie kost. Eenmaal afgesloten, kijken we er liever niet meer naar om. Maar wilt u er zeker van zijn dat u niet dubbel verzekerd bent? En dat uw verzekeringen de juiste prijs en dekking hebben? Doe dan mee met de Nationale Polis Opruim Dag op 18 maart en haal een bezem door uw […] Lees verder

Posted 14 maart 2013

Assurantiebelasting: wat houdt het in en wat betekent de verhoging voor u?

Op 1 januari 2013 wijzigt de assurantiebelasting van 9,7 procent naar 21 procent. Hierdoor stijgt uw verzekeringspremie. Als u nu overstapt naar een voordeligere polis kunt u gemiddeld 200 euro op uw premie besparen. Bovendien krijgt u gemiddeld 4% korting als u de premie in 1 keer voor een heel jaar betaalt. Alles over (de verhoging van) […] Lees verder

Posted 22 november 2012

Wat kost een rechtsbijstandverzekering?

Met een rechtsbijstandverzekering verzekerd u zich voor juridische hulp. Daarbij kunt u kiezen voor meerdere modules: consumentenzaken, wonen, inkomen, verkeerszaken en fiscale en vermogenszaken. Een rechtsbijstandverzekering geldt vaak voor uw gehele gezin. U moet wel aangeven voor hoeveel mensen u de verzekering afsluit. Maar wat kost een rechtsbijstandverzekering? Voor een complete dekking met alle modules […] Lees verder

Posted 09 september 2012
Meer nieuws

hoyhoy op tv

Tips

Een rechtsbijstandverzekering kan je helemaal zelf samenstellen. Je hebt keuze uit een aantal modules. Maak voor jezelf een checklist welke risico’s je graag wilt verzekeren. Bijvoorbeeld juridische hulp bij inkomensconflicten of verkeersongevallen. In onze vergelijking kan je precies aangeven welke modules je wilt.

Meer tips

Top 5 Goedkoopste rechtsbijstandverzekeringen

 • 1
  € 5,63
 • 2
  € 6,71
 • 3
  € 7,49
 • 4
  € 8,09
 • 5
  € 8,17

Jouw rechtsbijstandverzekering in slechts 3 stappen vergeleken en afgesloten

Hoe werkt het?

Een moment geduld ajb. We zoeken de meest geschikte rechtsbijstandverzekering.

101.415

mensen gingen je voor

Voordelen hoyhoy.nl

 • Opzegservice
 • Laagste prijsgarantie
 • Vergelijk & Afsluiten
Top 3 goedkoopste verzekeringen

Vul jouw gegevens in

Annuleren