Sign In

Sign Up

Lost Password

ING Verzekeringen

ING verzekeringen

De ING is niet alleen een bank, maar je kan via ING ook verzekeringen afsluiten. Bijvoorbeeld: reisverzekering, autoverzekering, woonverzekering, rechtsbijstandverzekering en zelfs een zorgverzekering.

Autoverzekering ING

Bij de ING kan je een autoverzekering afsluiten. Je kan dan kiezen tussen een WA, Beperkt Casco en Volledig Casco verzekering. ING helpt je dan met je overstap en heeft voor een tweede auto een kortingsregeling.

Zorgverzekering ING

ING biedt naast de schadeverzekeringen ook een zorgverzekering aan. ING heeft deze zorgverzekering voor haar klanten ingekocht bij VGZ, waardoor ze flinke korting op de premie kunnen geven. Je moet wel een rekening bij ING hebben om deze verzekering af te sluiten, omdat de premie van deze rekening wordt afgeschreven.

ING

ING is in 2009 ontstaan door een fusie van De Postbank en de ING Bank. De geschiedenis van de Postbank gaat ver terug. De Postbank is in 1881 opgericht als De Rijkspostspaarbank. In 1969 introduceerde de Postbank de girokaart met de bekende slogan: ‘Giroblauw, past bij jou’. De ING Bank gaat terug tot 1927. In dat jaar werd de Nederlandsche Middenstandsbank (NMB Bank) opgericht, na een reorganisatie onder banken. In 1989 ontstond na een fusie tussen de Postbank en NMB Bank de NMB Postbank Groep. In 1991 treden NMB Postbank Groep en Nationale Nederlanden toe tot De Internationale Nederlanden Groep (ING). Waarna in 2009 door een fusie van de Postbank en de ING Bank de ING ontstaat. ING heeft wereldwijd zo’n 85 miljoen klanten.
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes