Basisverzekering-vergelijken

Basisverzekering vergelijken

Zoek je een goedkope basisverzekering? In onze vergelijker vind je een duidelijk overzicht van onze scherpe aanbiedingen. Zorgverzekeringen vergelijken via hoyhoy.nl is geheel kosteloos. Op basis van je persoonlijke situatie berekenen wij heel snel de basispremie van elke zorgverzekeraar. Je ziet dan in één overzicht wat jij kunt besparen.

Prijsverschil basisverzekeringen

De dekking van een basisverzekering is bij wet vastgesteld. Alle zorgverzekeraars bieden dus dezelfde dekking. Toch zijn er enorme verschillen tussen de goedkoopste en duurste maatschappijen. Op jaarbasis kan het verschil oplopen tot bijna 250 euro. Wij raden je daarom aan om elk jaar de premies voor de basisverzekering te vergelijken.

Top 5 goedkope basisverzekering

De vijf goedkoopste aanbieders voor een basisverzekering zijn:
  • Zekur
  • ZieZo
  • Univé
  • Bewuzt
  • PMA

Eigen risico is bepalend

Let op: de hoogte van het eigen risico bepaalt uiteindelijk de hoogte van de premie van de zorgverzekering. Benieuwd naar de voordeligste premie voor jou? Maak dan een vergelijking aan de hand van je eigen wensen. Vraag gerust een offerte aan. Deze service is gratis en vrijblijvend. Je weet dan ook meteen hoe je de gekozen basisverzekering zo snel mogelijk kunt afsluiten.
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes