Verzekeraars

Zorgverzekeraars in Nederland

Ben je op zoek naar een Nederlandse zorgverzekeraar? In Nederland zijn 9 verzekeringsconcerns met 26 risicodragende zorgverzekeraars. Zo heeft Achmea meerdere zorgverzekeraars: Zilveren Kruis Achmea, Avero Achmea, OZF Achmea, Pro Life, Interpolis, De Friesland en FBTO. De 4 grootste concerns hebben zo’n 90% van de markt in handen.

Zorgverzekeraars vergelijken

Sommige zorgverzekeraars hebben meerdere labels. Denk bijvoorbeeld aan VGZ met Bewuzt of CZ met CZdirect. Hieronder vind je een overzicht van de zorgverzekeraars en hun labels. Ook is het mogelijk om via een collectiviteit een zorgverzekering af te sluiten, bijvoorbeeld UnitedConsumers of Plus van ING. Hiervan hebben wij er ook een aantal in ons overzicht opgenomen.

Hoyhoy.nl vergelijkt al deze zorgverzekeraars. Het is niet altijd mogelijk om via hoyhoy.nl deze zorgverzekeringen af te sluiten.

Oude zorgverzekeraars

Een aantal zorgverzekeraars is in de loop der tijd overgegaan of gefuseerd met andere zorgverzekeraars. Hierdoor kan het gebeuren dat je zorgverzekeraar niet in bovenstaand overzicht staat. Het gaat om de volgende zorgverzekeraars:

Kun je je zorgverzekeraar niet vinden?

Staat de verzekeraar die je zoekt er niet tussen? Kijk dan op de website van De Nederlandsche Bank. Hier vind je ook een overzicht waarmee je kunt achterhalen welke verzekeraar je oude polis heeft overgenomen.

Verzekeraars die meer willen weten over hoyhoy.nl kunnen contact opnemen met ons: info@hoyhoy.nl, telefoon: 088 – 22 66 912.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes